MK2 1.8 GX
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
MK2 1.8 GX
Mam pytanko czy znajdzie się ktoś na forum kto ma takiego golfika jak ja.Chciałem zadać kilka pytań.Pomocy!
MK3 TDI może kiedyś
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Nie przejmuj się, co drugi GX ma problemy z wolnymi obrotami na gazie
Problem tkwi w tym, że w GX jest KE-Jetronik, który dla większości gazowników i mechaników jest czarną magią.
Problem z obrotami to może silniczek krokowy Często padają jeśli się gaz założy.
Problem z odpalaniem? Nie napisałeś nic konkretnego... ale jeśli na benzynie nie chce ci palić spróbuj ze dwie strzykawski benzyny do kolektora ssącego wstrzyknąć, jeśli wtedy ci zapali na chwilkę...to znaczy, że paliwa ci nie podaje... pompa paliwa kaput albo przekaźnik od niej Przekaźnik również często pada jeśli instalacje gazową zakładał jakiś kretyn
Problem tkwi w tym, że w GX jest KE-Jetronik, który dla większości gazowników i mechaników jest czarną magią.
Problem z obrotami to może silniczek krokowy Często padają jeśli się gaz założy.
Problem z odpalaniem? Nie napisałeś nic konkretnego... ale jeśli na benzynie nie chce ci palić spróbuj ze dwie strzykawski benzyny do kolektora ssącego wstrzyknąć, jeśli wtedy ci zapali na chwilkę...to znaczy, że paliwa ci nie podaje... pompa paliwa kaput albo przekaźnik od niej Przekaźnik również często pada jeśli instalacje gazową zakładał jakiś kretyn
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
-
- Mały gagatek
-
- Mały gagatek