Witam. Otóż mój problem jest dość nietypowy. Moja siostra niedawno zakupiła golfa z fabryczna nawigacją. Niestety jest trochę zmordowana i nie w pełni sprawna. Tzn. brakuje dwóch przycisków (chyba od wysuwania płyty i flagi) a cztery przyciski nie działają (nie słychać charakterystycznego kliknięcia rak jakby brakowało styczników). Jedynie co to działa radio.
Może ktoś sie oriętóje czy da rade gdzieś dokupić brakujące przyciski? I czy da się naprawić te niedziałające?
Nawigacja MFD nie wpełni sprawna, kilka pytań
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Nawigacja MFD nie wpełni sprawna, kilka pytań
Brakujące przyciski tylko po przez allegro, szukasz navi na części, moduły gps do nich (ogólnie chasło w wyszukiwarce MFD), dzwonisz (czy pocztą) i się pytasz czy nie posiadają takowych przycisków
ja tak zakupiłem dwa przyciski bo miałem dość mocno przerysowane, do tego wyrwałem ramkę wyświetlacza lcd bo także dostała strzała
mikro styki także można wymienić, małe umiejętności lutownicze i jedziemy najlepiej gdzieś dorwać uszkodzoną płytę czołową do MFD
ja tak zakupiłem dwa przyciski bo miałem dość mocno przerysowane, do tego wyrwałem ramkę wyświetlacza lcd bo także dostała strzała
mikro styki także można wymienić, małe umiejętności lutownicze i jedziemy najlepiej gdzieś dorwać uszkodzoną płytę czołową do MFD