czaja86 pisze:Wtryski 380 lub 440, wydech 2,5cala, FMIC, dolot, program
A turbina k03s czy już k04 na te 220ps?
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
czaja86 pisze:Wtryski 380 lub 440, wydech 2,5cala, FMIC, dolot, program
kolektor wydechowy & TIPrc-men pisze:Mam pytanie, trzeba coś zmieniać w seryjnym AGU zmieniając turbo na K04-001?
mozliwe ze nie mam racji jesli nr seryjny turbiny to KKK 5304 970 0001 wtedy wchodzi bez wymiany kolektorarc-men pisze:Takie głupie pytanie może, ale gotowca kolektora da się kupić od ręki i czy może kogoś polecasz?
No i FMIC, bo seryjny IC to się nawet do serii nie nadaje.szpieg pisze:kolektor wydechowy & TIPrc-men pisze:Mam pytanie, trzeba coś zmieniać w seryjnym AGU zmieniając turbo na K04-001?
No to albo rybki, albo akwarium . Nie ma co się pchać w sporo większe turbo, gdy reszta gratów będzie nie domagać i nie będzie to jeździło optymalnie. Ja bym zaczął mody od tej drugiej strony, czyli zrobić FMIC, TIP, wydech, bo na takim setupie można jeździć z seryjnym turbo, a potem najwyżej zmienić suszarę na większą.szpieg pisze:jadac tym tropem, konieczny jest przelotowy wydech i lepsze zawieszenie modyfikacje moga trwac w nieskonczonosc, wszystko zalezy od budzetu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości