Passat B5 AJM vs BMW e36 320i
Nastepne starcie z bmw e36 320 2.0 24v 150km w sedanie. Sam skok na starcie moj o dobrą połowe, reszta pierwszego biegu i nastepne e36 wyszło i zrobiło da da ...
-
- Nowicjusz
jakie wartosci wyrzuca po sofcie podczas hamowania taki AJM ? 150KM bedzie ? i ile niutuów ? czy AJMy trzymaja serie ? bo spotkałem sie z roznymi opiniami
moj AJM po w miare lajtowym sofcie 144konie i 360nm i takie wartosci na ogol mozna uzyskac w niezajechanym silniku
Kolego widze ze zaczales objezdzac co sie da ale jak juz masz pisac o kilach to moze poswiec te 10 min i napisz cos konkretnego a nie wyszlo i zrobilo da da no litosci
Mam Ci robić zdjęcia z miejsca starcia ? liczyc drzewa ? w opisie jest wszystko , krajana ze startu, przebieg starcia oraz wynik tez napisałem , zrobiło "da da" i koniec historii , chyba ze opisze Ci dalsza jazde jak wowczas jechałem po ziemniaki na plac :]
Ogolnie chyba nie bede jezdził juz po prostej, wole jednak z miejsca do miejsca , ostatnie BMW jakie miałem to była przyjemnosc połamać sie w zakretach a wyscigi po prostej są takie jakies ...
"wyscigi po prostej z BMW to jak zabieranie dziwki na ryby , nie po to ja masz "
Ogolnie chyba nie bede jezdził juz po prostej, wole jednak z miejsca do miejsca , ostatnie BMW jakie miałem to była przyjemnosc połamać sie w zakretach a wyscigi po prostej są takie jakies ...
"wyscigi po prostej z BMW to jak zabieranie dziwki na ryby , nie po to ja masz "
Turbo ASZ///M3 pisze:jakie wartosci wyrzuca po sofcie podczas hamowania taki AJM ? 150KM bedzie ? i ile niutuów ? czy AJMy trzymaja serie ? bo spotkałem sie z roznymi opiniami
Głowica z ARL
V-tech Kraków
158ps/404nm AJM
-
- Gadatliwa bestia
Re: Passat B5 AJM vs BMW e36 320i
Głowica za ARL tutaj nic nie dała chyba ze twoja już była zmęczona życiem.Hz pisze:Turbo ASZ///M3 pisze:jakie wartosci wyrzuca po sofcie podczas hamowania taki AJM ? 150KM bedzie ? i ile niutuów ? czy AJMy trzymaja serie ? bo spotkałem sie z roznymi opiniami
Głowica z ARL
V-tech Kraków
158ps/404nm AJM
zgredd, ja w planach mam już inne turbo 220PS wytrzyma potem pompki inne AL i na nowo program ))) i dodatkowy icek
ja sie raczej tak wgłębiał w robote przy tym passacie i tym dieslu nie bede