[mk2] układ hamulcowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[mk2] układ hamulcowy
mam zamiar wymienić tarcze i klocki z przodu tylko nie wiem na jakie czy kupować orginały czy np brembo + ferrodo. proszę o porade jaki zestaw najlepiej zastosować. aha auto to mk2 z tarczami niewentylowanymi.
http://www.przewozyweselnelux.jor.pl/
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
brembo + ferodo jakościwo i żywotnościowo nie ustępują serii , zdaniem sportowców są od nich lepsze
Jak jestes zainteresowany kupieniem u mnie po cenach nizszych niz sklepowe to napisz mi na priva albo gg co dokladnie potrzeba, jakie auto, czy z abs czy bez, silnik moc rok, jak znasz rozmiar tarcz to tez
jak bedziesz kupowal gdzies klocki ferodo to koniecznie kupuj PREMIERy a nie TARGETy!! pozdrawiam
[ Dodano: Pią Lip 28, 2006 17:28 ]
asmo, a widze ze ty z cultstyli chyba jestes? znasz squada?
Jak jestes zainteresowany kupieniem u mnie po cenach nizszych niz sklepowe to napisz mi na priva albo gg co dokladnie potrzeba, jakie auto, czy z abs czy bez, silnik moc rok, jak znasz rozmiar tarcz to tez
jak bedziesz kupowal gdzies klocki ferodo to koniecznie kupuj PREMIERy a nie TARGETy!! pozdrawiam
[ Dodano: Pią Lip 28, 2006 17:28 ]
asmo, a widze ze ty z cultstyli chyba jestes? znasz squada?
brembo + ferodo
Założyłem klocki brembo + tarcze ferodo i mi piszczą!!!! Co to ma być do cho....????
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
wg mnie nie powinno nic piszczec chyba, ze byla jakas wada produkcji w co watpie...bigu888 pisze:Założyłem klocki brembo + tarcze ferodo i mi piszczą!!!! Co to ma być do cho....????
moze najzwyklej na swiecie jak byly zakladane tarcze zostaly one pobrudzone i dopoki ten syf sie nie zetrze beda piszczec, lub po prostu wez je przetrzyj tak zeby byly czyste, niektore tarcze i klocki maja to do tego, ze juz na samym poczatku trochu piszcza a potem przestaja... pozdro
- Fabian LDZ
- _
- Kontakt: