Obrotomierz Golf 1Y Pomozcie prosze :)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przecież mówiłem Ci że uwalony licznik a ty dalej swoje.
W moim AAZ nie chodził a obrotomierz dawał sygnał sprzeczne niż powinien. Na wolnych obrotach sam zmienia odczyty i wchodzi nawet na 5tys. obrotów.
Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.
W moim AAZ nie chodził a obrotomierz dawał sygnał sprzeczne niż powinien. Na wolnych obrotach sam zmienia odczyty i wchodzi nawet na 5tys. obrotów.
Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.
A ja wam opowiem co mi sie przytrafilo ostatnio.Wiozlem kolege na wesele oczywiscie jego autem.Ma MK3 1,4 jednopunkt.Zawiozlem go na slub potem na przyjecie weselne i w nocy okolo 3 mialem po niego znow przyjechac aby go zabrac.Wsiadlem do samochodu przekrecam kluczyk a tu zonk zadna kontrolka nie swieci sie.Normalnie glucho wszedzie.Nie ma pradu nigdzie.Jak w archiwum x gdzie przelatuje ufo i zabiera prad z samochodu .No to rajbluje stacyjka- nic.Wysiadlem otwozylem klape patrze moze klema spadla, no nie .Wszycho ok.
I teraz najfajniejsze....
Wsiadam przekrecam kluczyk - jest wszystko,odpala i co... predkosciomiez robi za obrotomierz .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...
Zgasilem. zapalam znowu , wszystko ok.
Na drugi dzien(w nocy nie szlo sie z nim dogadac) mowie mu o tym co mi sie przytrafilo
a on na to ze czasami ten samochod tak ma.Odkad go kupil to czasami tak glupieje...
Jak bede mial fart i mi sie uda to nagram ten fenomen(predkosciomierz-obrotomierz) na komorke..Zobaczycie sobie...
Pozdrawiam
I teraz najfajniejsze....
Wsiadam przekrecam kluczyk - jest wszystko,odpala i co... predkosciomiez robi za obrotomierz .Mysle sobie ze to chyba jakies jaja,nie powininem byc az tak zaspany...
Zgasilem. zapalam znowu , wszystko ok.
Na drugi dzien(w nocy nie szlo sie z nim dogadac) mowie mu o tym co mi sie przytrafilo
a on na to ze czasami ten samochod tak ma.Odkad go kupil to czasami tak glupieje...
Jak bede mial fart i mi sie uda to nagram ten fenomen(predkosciomierz-obrotomierz) na komorke..Zobaczycie sobie...
Pozdrawiam
Spoko licznik juz mu dziala wczoraj skonczylem zabawe z nim i jest (w moim 1Y) Dzisiaj pojedzie poczta do wlasciciela i bedzie po klopocie.rydzu pisze:Mam troszę doła, bo to ja podesłałem ci linka do tej aukcji:-( u taty miał chodzić a tutaj zonk.
Ale mam prozbe:
Jak moglbys podeslac swoje tarcze do wydruku bylbym naprawe wdzieczyny