problem z odpowieczeniem hamulców w golfie 2 PILNE!!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Dziekan88
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

problem z odpowieczeniem hamulców w golfie 2 PILNE!!!!

Post autor: Dziekan88 » czw lip 27, 2006 22:17

witam panowie mam taki problem a mianowicie odpowieczałem hamulce i poszedl mi przewód hamulcowy miedziany do tylniego kola ma on 2,5 m zalozyłem nowy przewód cylinderek i chce odpowieczac i nie idzie!! płyn niechce leciec tzn kapie lekkko i tylko tyle jak chce odpowieczyc to pedał neichce zejsc w dół!! ale jest taka sprawa 2 kola idzie odpowieczyć bez problemu tzn przednie lewe i tylne prawe !! natomias przednie prawe niechce sie odpowieczyc tak jak te tylne!!! niewiem co jest grane!!! prosze o pomoc

Awatar użytkownika
karol450
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: karol450 » czw lip 27, 2006 22:26

odkrec zaworek odpowietrzajacy i czekaj az plyn zacznie kapac jak zacznie kapac to zakrec go i po pompuj troche pedałem i odkrec zrob to kilka razy i gotowe

Dziekan88
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Dziekan88 » czw lip 27, 2006 22:57

robiłem tak kilka razy !! płyn kapie ale dalej tak samo potem

Dominik107
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

Post autor: Dominik107 » czw lip 27, 2006 23:25

Wez odkrec przewod ktory wymieniales od cylinderka i pompy i sproboj w niego jakos dmuchnac zeby sprawdzic czy ma on wogole przejscie. A z tego co slyszalem to kola sa polaczone ze soba na krzyz i dlatego tak sie moze dziac ze tych dwoch nie mozesz odpowietrzyc. A jak wszystko oki to moze byc ze pompa padla.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”