Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ZADEN PROBLEM jezdzi smiga az milo zadnych "strzalów" zmieniałem aparat zapłonowy i chce ustawić kat to jaki on jet panie mądry;p??? wyczytałem ze przy wtryskach digi 6' a przy kjetro 17' i chce to zweryfikowac a moze jeszcze inaczej????waski1 pisze:Dane producenta tego silnika nie przewidzialy instalacji gazowej po ustawieniu fabrycznym na gazie moze byc problem.
Wcale nie uwazam sie za madrego to po pierwsze a po drugie wyrazilem tylko swoja opinie.mimax pisze:ZADEN PROBLEM jezdzi smiga az milo zadnych "strzalów" zmieniałem aparat zapłonowy i chce ustawić kat to jaki on jet panie mądry;p??? wyczytałem ze przy wtryskach digi 6' a przy kjetro 17' i chce to zweryfikowac a moze jeszcze inaczej????waski1 pisze:Dane producenta tego silnika nie przewidzialy instalacji gazowej po ustawieniu fabrycznym na gazie moze byc problem.
Najpóźniej jutro prześle ci opis który będzie się dało przeczytać.mimax pisze:slabe foty srednio moge rozczytacc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość