Witam, ostatnio zauwazyłem że po zgaszeniu samochodu ucieka mi skądś woda bo jest plama pod silnikiem.
Po wejsciu pod samochód zauwazyłem że płyn chłodniczy cieknie mi jakby gdzies z okolic kolektora ssacego przy 4 cylindrze (czyli od strony skrzyni biegów).
Konkretnie nie wiem skąd bo nie mogłem dojrzeć z powodu małej ilości miejsca.
Co to może być ? Pęknięty jakis kruciec ? Podejrzewam coś z przewodami od grzania kabiny
wyciek wody - aaz
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wyciek wody - aaz
Mówcie mi Kola , M98DNM to tylko nick na tym forum 
viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<

viewtopic.php?f=88&t=369170" onclick="window.open(this.href);return false; <== BlackMK3
>>> [f].com/BlackMk3 <<<

wyciek wody - aaz
Byłem w kanale i nie widać
>>> [f].com/BlackMk3 <<<

>>> [f].com/BlackMk3 <<<

Re: wyciek wody - aaz
jeżeli nic nie widać to znaczy że nic nie leciM98DNM pisze:Byłem w kanale i nie widać

A tak na serio jeżeli mówisz o wycieku przy 4 cylindrze to sprawdź króciec na głowicy z boku + węże od nagrzewnicy. Innej opcji chyba nie ma
wyciek wody - aaz
No podejrzewam właśnie ten króciec , jutro wejde pod samochód i może coś mi sie uda wypatrzec
>>> [f].com/BlackMk3 <<<

>>> [f].com/BlackMk3 <<<