KENWOOD KDC-6051U czy Sony DSX-S300BTX??
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
witam, posiadam seata ibize, kabel do wzmaka 16mm2 do głośników 2,5mm2, głośniki w drzwiach 16cm alpine, tweeter'y na podszybiu hertz z tyły 16cm alpine, w bagażniku sub powerbass m12 + carpower HPB-1502. które z tych radyjek zagra lepiej?
Jadę powoli... Ale przed Tobą :D
wg mnie lepiej zagra Sony DSX-S300BTX ma lepsze parametry miałem styczność z tym sony i gra naprawdę bardzo dobrze akurat tego kenwooda nie słyszałem ale sporo innych produktów tej firmy słyszałem i nie ma rewelacji ja polecam sony
Mój Mk4 =====> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504
Re: KENWOOD KDC-6051U czy Sony DSX-S300BTX??
dzięki wielkie ze opinie... może ktoś jeszcze się wypowie na temat kenwood'a?
Czytałeś coś przed napisaniem tematu ? Np. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=19&t=465480" onclick="window.open(this.href);return false;
czytałem.... radia które podałem do porównania mają dsp i podobne parametry, chciałbym się dowiedzieć które z nich jest lepsze, będzie mnie satysfakcjonowała konkretna odpowiedź najlepiej osoby która miała styczność z jednym i drugim radiem
Jak myślisz , czy opisywany tam clarion 702 i JVC 921 i JVC 90 nie posiadają DSP i podobnych parametrów? Wiesz że parametry nie grają?
Co dla Ciebie znaczy "lepiej gra" ? Wiesz że na tym co posiadasz w aucie nie odróżnisz radia za 300 od tych ww. w ślepym teście?
Co dla Ciebie znaczy "lepiej gra" ? Wiesz że na tym co posiadasz w aucie nie odróżnisz radia za 300 od tych ww. w ślepym teście?
lepiej kenwood. a najlepiej alpine lub pioneer .bo sony i kenwood nie robia za fajnych radyjek
I tu się mylisz bo praktycznie każde radio czy sony czy kenwood ma bardzo dużo opcji ustawienia dźwięku więc opinie typu nie robią za fajnych radyjek są dziwne. Może z wyglądu ci się nie podobają ?
- kris11998877
- Użytkownik
Sony robi idealne radia jak ktoś lubi posłuchać T. Niecika, ja tego bublu już nigdy nie kupię Słyszałem już parę kenwoodów i każdym byłem naprawdę mile zaskoczony jeśli chodzi o jakość dźwięku.b3lato pisze:bo sony i kenwood nie robia za fajnych radyjek
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=424496" onclick="window.open(this.href);return false; Nawijam o cudach i ciekawostkach, mam wodę w kolanach i cukier w kostkach ;]
kupiony kenwood bt61u i jestem bardzo zadowolony. zamykam