Seat Cordoba Vario /Hawajski Hiszpan/ by tomek88
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Seat Cordoba Vario /Hawajski Hiszpan/ by tomek88
Model Seat Cordoba Vario
Silnik 1.4 AEX
Zawieszenie Gwintowane
Koła Dezent cup 16" przód 7,5j 195/45, tył 9j 215/40
Świeżo po zakupie auta, totalna seria bez wyposażenia dodatkowego
Po zimie poszukiwałem felgi, pierwszą felgą było MOMO. Po rok zakupiłem BBS 15-cale z wypolerowanym rantem które pomalowałem na biało, ładnie wyglądały ale po założeniu był za wielki prześwit w nadkolu. Wtedy kupiłem Dezenty 16" które zostały pomalowane na biało z niebieską perła i rant wypolerowany. Narodził się pomysł na Hawaii style, szukałem deski surfingowej i okazało się, że bardzo ciężko kupić deskę. Ale dzięki znajomością kupiłem, pomalowałem ją na biało. Dzięki znajomemu który sprowadził Ibizę po silnik, ja zyskałem reflektory 2xH1, halogeny przednie, elektryczne lusterka, elektryczne szyby przednie oraz siedzenia pół-kubełkowe.
Na VAG INWAZJA 2011 zdobyłem puchar za najładniejsze auto w kategorii Hawaii
W 2012 zmieniłem kolor z białego na żółty, nie byłem pewny tego zabiegu. Okazało się że dobrze spasowały się kolory. Po za tym światła przednie zastąpiły projektory ZKW. Założyłem licznik z golf mk3 z tarczą w MPH. Pod maską zrobił się mały STICKER BOMB. Założyłem auto alarm,
I kolejny puchar na VAG inwazja II za auto w kategorii Hawaii
Zmiana koloru za pomocą PlastiDip
Plany:
Air ride
zabudowa audio w bagażniku
Silnik 1.4 AEX
Zawieszenie Gwintowane
Koła Dezent cup 16" przód 7,5j 195/45, tył 9j 215/40
Świeżo po zakupie auta, totalna seria bez wyposażenia dodatkowego
Po zimie poszukiwałem felgi, pierwszą felgą było MOMO. Po rok zakupiłem BBS 15-cale z wypolerowanym rantem które pomalowałem na biało, ładnie wyglądały ale po założeniu był za wielki prześwit w nadkolu. Wtedy kupiłem Dezenty 16" które zostały pomalowane na biało z niebieską perła i rant wypolerowany. Narodził się pomysł na Hawaii style, szukałem deski surfingowej i okazało się, że bardzo ciężko kupić deskę. Ale dzięki znajomością kupiłem, pomalowałem ją na biało. Dzięki znajomemu który sprowadził Ibizę po silnik, ja zyskałem reflektory 2xH1, halogeny przednie, elektryczne lusterka, elektryczne szyby przednie oraz siedzenia pół-kubełkowe.
Na VAG INWAZJA 2011 zdobyłem puchar za najładniejsze auto w kategorii Hawaii
W 2012 zmieniłem kolor z białego na żółty, nie byłem pewny tego zabiegu. Okazało się że dobrze spasowały się kolory. Po za tym światła przednie zastąpiły projektory ZKW. Założyłem licznik z golf mk3 z tarczą w MPH. Pod maską zrobił się mały STICKER BOMB. Założyłem auto alarm,
I kolejny puchar na VAG inwazja II za auto w kategorii Hawaii
Zmiana koloru za pomocą PlastiDip
Plany:
Air ride
zabudowa audio w bagażniku
Ostatnio zmieniony ndz wrz 02, 2012 23:02 przez tomek88, łącznie zmieniany 5 razy.
- czarnybike
- Mały gagatek
- Kontakt: