z jakiego auta skrzynia??flansze przełożyłeś??Wilk90 pisze: półośki inaczej w vr a inaczej w tdi?!
jak byłem swoim rumplem na hamowni to przy ok 6,200(odcinka) na 4 biegu wyszło 206km/h(licznikowe ok 230)
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
z jakiego auta skrzynia??flansze przełożyłeś??Wilk90 pisze: półośki inaczej w vr a inaczej w tdi?!
Pasuje tylko trzeba wszystko przełożyćWilk90 pisze:skrzynia passat b4 110 afn? róznica na półośce bo jest grubsza w tdi i simering mniejszy w vr6 a wiekszy w tdi i nie da sie tego zamontowac;/ i układ różnicowy nie pasuje bla bla mój mechanik tak gada
u mnie 1 i 2 bieg padł więc mówi ze przełoży tylko to bo ma niby pasować i bedzie skrzynia działała...
nawet jak by nie była z tdi albo z AFN to i tak bebech z skrzyniach na linki są te sameWilk90 pisze:albo ta skrzynia nie jest od tego co napisalem
Niestety nie jest tak różowo, jak piszesz Widać, że nigdy nie miałeś różnicówki od TDi i VRy w rękach bo od razu zauważyłbyś różnicędawid018 pisze:co mają simeringi do tego.simeringi sa w obudowie więc zostają vrowe,flansze mozna przełożyć od vr6 choć wydaje mi się ze tdi ma te same,różnicówka pasuje bez problemów(flansze z vr6 wchodza bez żadnych problemów)
miałem raz i jakiejś wielkiej różnicy nie widziałem.jedynie to ze do tdi były flansze przykręcanetoffic pisze:Widać, że nigdy nie miałeś różnicówki od TDi i VRy w rękach bo od razu zauważyłbyś różnicę
Wytłumacz jak założyłeś flansze "na wcisk" bo takie ma VRa do różnicówki z TDi, gdzie są przykręcane Jesteś mistrz Może ci się skrzynie pomyliłydawid018 pisze: ja mam to złożone tak jak pisałem;różnicówka i bebechy z tdi(mkIV)obudowy z vr6,simeringi z vr6,flansze z vr6
wywalając z różnicówki z tdi podkładki z gwintami i wkładając flansze z vr6.flansze są na tyle ciasno ze nie wysuwają się bo pewnie zaraz o tym będziesz pisał.2 sezon tak jeżdżę i żadnych problemów nie mam z cieknącym olejem,wylatującymi flanszami itptoffic pisze:Wytłumacz jak założyłeś flansze "na wcisk" bo takie ma VRa do różnicówki z TDi, gdzie są przykręcane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości