problem z halogenami w mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
problem z halogenami w mk3
Przydarzyła mi się niefajna sprawa, otóż halogeny, które zamontowałem około roku temu wypaliły się, tzn. miejsce gdzie żarówka dotyka plastiku spaliło/zwęgliło się i pupa - halogeny do wyrzucenia. nie wiem co może być tego przyczyną - żarówki 55W - chyba nie za mocne, instalację robił mi elektryk, co nie wyklucza, że jednak coś spier.... Halogeny kupiłem używane, ale całe i używałem ich naprawdę rzadko. Zanim wydam kolejne pieniądze, chciałbym wiedzieć co jest nie tak. Proszę o sugestie
- Gobo90
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: problem z halogenami w mk3
Ile chcesz za te spalone chalogeny ?? jak masz wyrzucić to odkupie za jakąś symboliczną kwotecalvin77 pisze:Przydarzyła mi się niefajna sprawa, otóż halogeny, które zamontowałem około roku temu wypaliły się, tzn. miejsce gdzie żarówka dotyka plastiku spaliło/zwęgliło się i pupa - halogeny do wyrzucenia. nie wiem co może być tego przyczyną - żarówki 55W - chyba nie za mocne, instalację robił mi elektryk, co nie wyklucza, że jednak coś spier.... Halogeny kupiłem używane, ale całe i używałem ich naprawdę rzadko. Zanim wydam kolejne pieniądze, chciałbym wiedzieć co jest nie tak. Proszę o sugestie