1.6td niskie ciśnienie oleju. pilne!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, szybo i zwięźle. silnik ok pół roku po remoncie kapitalnym, tylko stare zostały samoregulatory. czujnik jeden, brazowy. po odpaleniu kontrolka normalnie gaśnie. czyli wszystko prawidłowo, ale podłączyłem wczoraj dodatkowe zegary audi i pokazuje cisnienie ok 0,5bar na rozgrzanym silniku i na 1tys obr. przy 2tys obr ok 1.7bar. olej to połsyntetyk 10w40. czy to nie za mało? czy moze dolać troche doktora? bo jutro mam prawie tys kilometrów do zrobienia, pozdrawiam.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
To bardzo słabe wyniki, co się kryje pod pojęciem "remont kapitalny"? Oglądałeś tulejki na wałku pośrednim? Co z pompą oleju?
- souler
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
opisz pojecie remontu kapitalnego. robiles go sam? to podaj co zostalo wymienione, bo pewnie daleko mu bylo do kapitalki...
Był Dzik Power Diesel, jest Astra Turbo
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Czytając wpis czy mogę zalać moto doktora widać że chłopak robił szwedzki remont
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt: