WItam, chciałbym pomalować znaczek tak aby napis GTI i obwódka było czerwone a reszta została czarna, widziałem już na forum ktoś tak sobie malował, lecz nie mam pojęcia jak się do tego zabrać poradzicie coś ??
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/064 ... 3e431.html
będę bardzo wdzieczny
Jak pomalowac znaczek gti ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- GOLF FOREVwER
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Robisz tak. Najpierw tak na sucho Ci cos podpowiem. Wez kartke z zeszytu, narazie z zeszytu, pozniej mozesz wykorzystac cos bardziej sztywnego np kartka z bloku technicznego, przyloz na znaczek, olowkiem pod skosem kreslisz po kartce tak jakbys chcial zamalowac znaczek. I co sie stanie? Na kartce pojawia sie literki GTI. I co dalej? Juz masz prawie szablon. Poprawiasz kontury literek i wycinasz literki, tylko nie nozycami do zywoplotu bo z tego nic nie bedzie tylko takimi malutkimi. Literki juz mozesz malowac bo tlo bedzie zakryte. A co z obramowka? Tu juz jest zabawa w obklejanie tasma. Heh zdjecie masz z allegro, juz rok jest ta aukcja i emblemat nie sprzedany w sumie sie nie dziwie bo gosciu jest idiota za znaczek chce 15 a za przesylke 20-25. Pisalem do niego czy wysle poleconym to nie bo taka maja tylko opcje dostawy.Dla mnie tacy ludzie sa smieszni. Sorki za taki OT.
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
ja za to widziałem pomysł z pasta do zębów, tu trzeba by wypełnić czarne pole pasta i psiknac farba do pasty nie przylegnie i można umyć potem. ewentualnie może waleczek, malowanie gdzy znaczek na górze a wałek od spodu, ja kupiłem ostatnio flokowany wałek do gładkich powierzchni i będę próbować paski na boczkach malować.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- GOLF FOREVwER
haha spoko tez kiedy nie wejde znaczek wisi na allegro ja mam 2 takie komplety, tylko chromy już gówniane sa i czerwony chciałem zrobić tylko nie wiem czy dam radejuz rok jest ta aukcja i emblemat nie sprzedany w sumie sie nie dziwie bo gosciu jest idiota za znaczek chce 15 a za przesylke 20-25. Pisalem do niego czy wysle poleconym to nie bo taka maja tylko opcje dostawy.Dla mnie tacy ludzie sa smieszni. Sorki za taki OT.
ale dizęki za pomoc, jak ktoś ma jeszcze jakies pomysły to dawać
PS: biercok mkII masz może jakąś fotke takiego szblonu ?? żeby oblukać jak to ma wyjść