Moderator: G0 Karcio
aaaaaa dziękuję dziękuję...signum pisze:no Seba gratulacje
powiem że takiego zdziwka jeszcze nigdy nie zrobiłem....Mateusz_mk pisze:pewnie olbrzymie zaskoczenie z Twojej strony...
![]()
cieszę się że sie podobają nowe mody...mam w planach coś jeszcze ale zobaczymy jak będziemy stali z kaską i czasem...yatering pisze:nowe kolo paqsuje jak ulal. Generalnie wszystko poszlo w dobra strone i jestem jak najbardziej na TAK.
fajnie że autko się cieszy taką popularnością....co do sprzedaży to raczej nie ma na razie opcji....są już inne palny.....na nowy sezonMateusz_mk pisze: dbaj nie sprzedawaj...
sebastian213, bardzo się cieszymy, że zostaje w twoich rękachsebastian213 pisze:co do sprzedaży to raczej nie ma na razie opcji....są już inne palny.....na nowy sezon![]()
...
iigAlisArr pisze:Wczoraj znowu widziany, z Kalifornii wracali pewno.
zdradzę co będzie na nowy sezon..........nowe koło i frontdjlipa88 pisze:sebastian213, bardzo się cieszymy, że zostaje w twoich rękachjestem ciekaw co zaś wymyślisz
będę śledził dalej temat. pozdro:)
Sebastian mi uchylił rąbka tajemnicy i śmiało mogę powiedzieć ,że będzie niezły grubas w przyszłym sezoniesebastian213 pisze:zdradzę co będzie na nowy sezon..........nowe koło i front ...o ile sianko dopisze...bo córeczka już wariuje w brzusku żony ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości