Na fotkach może tego tak nie widać, ale w rzeczywistości jest MEGA. Doczyściło dość zapuszczoną deskę rozdzielczą (BTW na fotach widać, że zagościła decha starego typu z vento

Moderator: G0 Karcio
faktycznie nie za bardzo widać po zdjęciach ale można uwierzyć na słowo ,nie wspominając że na żywo jest superKrzychuGT pisze:Na fotkach może tego tak nie widać, ale w rzeczywistości jest MEGA
ale stary typmenio pisze:asborsuk, chyba bardziej Vento
No nie widać zbytnio bo i sprzęt przedpotopowy, ale coś tam jest. Mało tego...efekt utrzymuje się do tej pory...tylko wystarczy kurz przetrzeć i jest ładniedrrudykn46 pisze:faktycznie nie za bardzo widać po zdjęciach ale można uwierzyć na słowo ,nie wspominając że na żywo jest super
menio pisze:KrzychuGT, jak dla mnie to![]()
![]()
![]()
Może nie z mongolii ale...ociu pisze:Wuja kiedy jakaś konkret sesja np. z dachu mongolii
hehe dobre stwierdzenie, znalazłoby się paru takich, co by chcieli do projektów z kołem i gwintemcalie pisze:a nie tylko gleba i kolo
potwierdzam, pamiętam jeszcze sesje mojego GTI z Krzychem, którą robił nam mój fotograf, doskonale wiedziałem do czego dąży Krzyś i co chce zrealizować, nawet mydlenie mi oczu, że chce najpierw Borę w sedanie a później Vento nie przekonało mnie do tego stopnia, żebym uwierzył, że plan na zielonego się kończy, wiedziałem, że zostanie w jego rękachcalie pisze:Widac w nim przemyslane dzialania i konsekwentne realizowanie planow
dostrzeżony, zasugerowałem temat w dziale propozycji projektówcalie pisze:Mam nadzieje ze ktos adekwatny dostrzeze ten post
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 8#p5649518" onclick="window.open(this.href);return false;calie pisze: Mam nadzieje ze ktos adekwatny dostrzeze ten post i przynajmiej zastanowi sie nad tym co by projekt mogl sie nadal rozwijac jak dotychczas.!!
To by było małe faux pascalie pisze:Nie wiem jak wy ale ja z cala odpowiedzialnoscia przezucil bym temat do projektow
O to toluki07 pisze: Krzyś teraz to już musisz spiąć poślady i prosimy porządek na pierwszej stronie plus miniatury
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości