Poduszki amortyzatorów przód.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
witam,
piszę bo mam prośbę. Czy może mi ktoś opisać jak wymienić poduszki amorków na przodzie i jakich poduszek najlepiej uczyć. Niestety czeka mnie ich wymiana i chciałbym sam się tym zająć. Będę wdzięczny za pomoc
pzdr.
piszę bo mam prośbę. Czy może mi ktoś opisać jak wymienić poduszki amorków na przodzie i jakich poduszek najlepiej uczyć. Niestety czeka mnie ich wymiana i chciałbym sam się tym zająć. Będę wdzięczny za pomoc
pzdr.
Od pasji zaczyna się wszystko!
Poduszki amortyzatorów przód. HELP. Golf Mk4
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=142&t=366301" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Mały gagatek
ten temat już czytałem. Jakich poduszek i łożyck najlepiej użyc? Golf 4 2001 1.9 TDI 130 KM.
Proszę o jakieś propozycję:)
Proszę o jakieś propozycję:)
Wyjąć kolumne, rozkręcić, wymienić i skręcićDaVincI pisze:jak wymienić
uczyć się (;]). Ja jestem wierny lemforderom, ale przy okazji modyfikacji można wsadzić poduszki z polo (obniżają o 1-2cm przód)DaVincI pisze:jakich poduszek najlepiej uczyć
-
- Mały gagatek
oj tam literówka xD
oka zerkne na nie. Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycję?
oka zerkne na nie. Może ktoś ma jeszcze jakieś propozycję?
- Waqa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a jak jest z tylnymi poduchami, czy tam tez występują łożyska tak jak w przednim zawieszeniu? na alledrogo znalazłem same gumy bez tej aluminiowej obudowy. czy taka wymiana ma racje bytu? tak sie zastanawiam czy przy okazji wymiany amorow i tulei belki nie wymienić ów poduszek?
jezeli poduszki zużyte to jak najbardziej.. w innym wypadku ori wytrzymaja jeszcze troche... Jeżeli chodzi o firme to moim zdaniem lemforder robi dobre.,,
-
- VW Baron
- Kontakt:
łożyska są po to aby kołami dało się skręcać z tyłu nie ma takiej potrzeby.Waqa pisze: jak jest z tylnymi poduchami, czy tam tez występują łożyska tak jak w przednim zawieszeniu?
też się pod tym podpisuję.JRK05 pisze:Jeżeli chodzi o firme to moim zdaniem lemforder robi dobre.,