Trzecia lampa stopu.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Trzecia lampa stopu.
Wiem, że podobne tematy były, ale szukam i nie moge nic konkretnie znaleźć ;/
Mianowicie mam pytanie, nie działa mi trzecia lampa stopu ( ta na szybie ), co może być przyczyną ? Z tego co wiem w lampie tej są diody, czy tak poprostu mogły się przepalić ? Jakiś czujnik ? Czy co ?
Chciałem sprawdzić tą lampe, ale nie wiem jak się do niej dostać, coś trzeba zdjąć? odkręcić ?
Mianowicie mam pytanie, nie działa mi trzecia lampa stopu ( ta na szybie ), co może być przyczyną ? Z tego co wiem w lampie tej są diody, czy tak poprostu mogły się przepalić ? Jakiś czujnik ? Czy co ?
Chciałem sprawdzić tą lampe, ale nie wiem jak się do niej dostać, coś trzeba zdjąć? odkręcić ?
Re: Trzecia lampa stopu.
Sprawdz najpierw wiązke kabli w przelotce(miedzy klapą a budą) czy nie ma przerwy na kablach......
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Trzecia lampa stopu.
plastiki na klapie trzeba rozebrać...hs89 pisze:Chciałem sprawdzić tą lampe, ale nie wiem jak się do niej dostać, coś trzeba zdjąć? odkręcić ?
zdjąłem plastik z klapy i nic w kablach się nie dopatrzyłem, chyba jednak w czymś innym tkwi problem, tylko w czym ? ...lukas1305 pisze:Sprawdz najpierw wiązke kabli w przelotce(miedzy klapą a budą) czy nie ma przerwy na kablach......
Problem rozwiązany, jeden z kabelków poprostu sie przerwał.
Dzięki za pomoc.
Można zamknąć temat.
Dzięki za pomoc.
Można zamknąć temat.
Trzecia lampa stopu.
Raczej żarówki W2.3Whs89 pisze:Z tego co wiem w lampie tej są diody, czy tak poprostu mogły się przepalić ?