[mk4] Prawe lusterko od anglika
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
rybaka669, to nie jest pierścień segera.
Ja go wbijałem młotkiem przez nasadke klucza nasadowego - miałem wyjątkowo mocną sprężyne i ręką nie chciał załapać
Ja go wbijałem młotkiem przez nasadke klucza nasadowego - miałem wyjątkowo mocną sprężyne i ręką nie chciał załapać
Shmatan dzięki i własnie ja zrobiłem tak samo przez nasadkę i przy użyciu ścisku stolarskiego wprasowało się bardzo dobrze.
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
panowie jak wyjeliscie kostke + kable z "trojkata?"ucinaliscie poprostu ? jak jest wkoncu z tymi kablami trzeba przelutowywac bo sa odwrotnie czy nie?
Re: [mk4] Prawe lusterko od anglika
orzech17111 czytałeś ten temat?orzech17111 pisze:panowie jak wyjeliscie kostke + kable z "trojkata?"ucinaliscie poprostu ? jak jest wkoncu z tymi kablami trzeba przelutowywac bo sa odwrotnie czy nie?
Może odpowiem za Ciebie - NIE..
Ech, gdybym zawsze był takim jasnowidzem to bym przewidział sobie numery totka
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Kamel, wybacz wszystko rozlozone :/ i chcialem to zrobic na predkosc bo wszystko u lakiernika czeka do malowania a lusterko jakos ïdzie idzie i dosc nie moze"
-
- ->|<-
orzech17111 Trójkąt zostaje, przekłada się tylko obudowy, stelaż i szkło. Domyślam się, że pytasz jak "wyjąć" wiązkę + wtyczkę ze stelaża. Aby to zrobić musisz rozpiąć wtyczkę (jest "zamykana"), wyjąć piny z niej i już masz same kable.
Ostatnio zmieniony czw kwie 05, 2012 18:17 przez iigAlisArr, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- Tomek gd
- Forum Master
- Auto: passat b6
- Kontakt:
dzięki rozpinanaej kostce, do wyjęcia pinów wystarczy spinacz biurowy
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
bede dzielnie walczyl hehezimnylech pisze:a te piny to sie super wyciaga he he
dzieki panowie
- czarekcw
- kierownik kibla
Lusterka z Paska B5 FL pasują tak samo jak z B5 do MK4? Oczywiście mowa o wersji bez kierunku w lusterku.
Mój MK4 AKL "BASIS" http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413429" onclick="window.open(this.href);return false;
Zamontowałem lusterko z allegro za 100zł (nowa podróbka), wygląda i działa jak oryginał. Z malowaniem wyszło 150zl, nie do rozpoznania że to podróbka. Jedynie szkło w komplecie było niebieskie a drugie jest białe, ale to już nie jest specjalny problem.
Re: [mk4] Prawe lusterko od anglika
mitusm pisze:Zamontowałem lusterko z allegro za 100zł (nowa podróbka), wygląda i działa jak oryginał. Z malowaniem wyszło 150zl, nie do rozpoznania że to podróbka. Jedynie szkło w komplecie było niebieskie a drugie jest białe, ale to już nie jest specjalny problem.
150 zl lusterko nie oryginalne?? jak bys dobrze poszukal to kupilbys bez problemu do 80 zl ori w kolorze czy od paska czy od bory czy od golfa, mam na mysli angole
SPRZEDAM: DYSTANSE PRZELOTOWE PA6 ZE SRUBAMI 5MM