barylek o to chodzi??
Wlasnie zaczalem robic porzadek ze swoim autem oto co udalo sie do tej pory zrobic, zdjecia troche powierzchowne ale tak musi byc bo nie bylo czasu robic lepszych

a tak wyglada nadkole po zdjeciu plastikow nadkole mysle ze po 16 latach nie jest tak zle
Jak widac w ruch poszla jak zwykle niezawodna szpachla, do tego migomat,no i oczywiscie pan lakiernik ktory podjal sie pomalowania mojego bezcennego auta

Ogolnie to bylo troche dziur do zalatania, do tego doszlo naciagniecie klapy na rejestracje+pozbycie sie znaczka VW z tylu i anteny z przodu,wszystkie ale to doslownie wszytskie plastiki ida w kolor samochodu, troche sie boje jak to bedzie wygladac czy np nie zwiesniaczy to auta ale coz kto nie ryzykuje ten nic nie osiaga

W zwiaku z rozebraniem calego samochu postanowilem wyprac wszystkie elementy tapicerki jak i wyczyscic i wymalowac wszystko to gdzie widac zaczatki rdzy hameraitem ( jakos tak to sie pisze

) no i zalozyc otwieranie klapy na przycisk, pod koniec tygodnia jeszcze szeroka dokladka pod zderzak z przodu ma dojsc, tylko nie wiem czy napewno zaloze bo waska tez bedzie polakierowana i moze mi sie spodobac tak ze nie trzeba bedzie szerokiej zakladac.Do tego syskiego planuje jeszcze BRA ale to juz moze byc klopot z kasa bo chwilowo nie wiele jej zostalo:)
P.S. Podczas wyciagania szyb rozpadla mi sie uszczelka przedniej szyby pilnie poszukuje nowej najlepiej z wroclawia badz okolic, albo chociaz namiarow gdzie mozna kupic druga
do piatku cale auto bedzie zlozone wiec fotki juz niedlugo