Zlot Vag w mławie
Zlot Vag w mławie
Warzywko63 wybacz mój sceptycyzm, ale kto to będzie organizował? Masz pozwolenie Burmistrza, Policji itd ? Jestem jak najbardziej za organizacją tego typu zlotów w naszym regionie, ale to musi mieć ręce i nogi. Trzeba wziąć pod uwagę, że zjadą się "goście" czasami z daleka. Byłam na niejednym zlocie i sama organizowałam kilka spotów/zlotów i to wymaga ogromnego zaangażowania i wysiłku wielu ludzi. Jeśli "starzy wyżeracze" nic o tym zlocie nie wiedzą to marnie to widzę. Mam jednak nadzieję, że rozwiejesz moje wątpliwości
- honorowy
- Nowicjusz
- Kontakt:
Zlot Vag w mławie
Siemanko z Brodnicy będzie + - 20 samochodów... Tak że liczymy że miejsca nie zbraknie i atrakcji, pozdrawiam i jakby jakieś nowe info się pojawiło to z góry dzięki za info.
VW TEAM BRODNICA
-
- Mały gagatek
Zlot Vag w mławie
Mam nadzieje że was nie zawiodę co do tego zlotu ponieważ jest to mój pierwszy raz w organizowaniu takiej imprezy.
Postaram się sprostać zadaniu , o każdych zmianach będę informował na bieżąco .
Miejsca na pewno nie zabraknie i wszystkich bardzo gorąco zapraszam
Postaram się sprostać zadaniu , o każdych zmianach będę informował na bieżąco .
Miejsca na pewno nie zabraknie i wszystkich bardzo gorąco zapraszam
-
- Mały gagatek
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
Zlot Vag w mławie
mam nadzieję że pytałeś Stefana czy możesz użyczyć zdjęcia
czekamy na kolejne info czy wszystko będzie ustalone jak trzeba
czekamy na kolejne info czy wszystko będzie ustalone jak trzeba
Zlot Vag w mławie
No starać się,to VW Team Brodnica zawita i dopiero będzie głośno.
VW Team Brodnica www.sm.brodnica.org.pl
Zlot Vag w mławie
Tylko jak juz to oplom podziekujemy, bo oni jakies dziwne pomysly maja
Ja bede musial jaos pogodzic dwie miejscowosci, bo chyba wypad mi sie szykuje 15tego lipca, ale damy rade.
Jesli impreza idzie pelna para, no to daje info u siebie i zeby kolega sie nie przeliczyl jak miejsca w centrum zabraknie
Ja bede musial jaos pogodzic dwie miejscowosci, bo chyba wypad mi sie szykuje 15tego lipca, ale damy rade.
Jesli impreza idzie pelna para, no to daje info u siebie i zeby kolega sie nie przeliczyl jak miejsca w centrum zabraknie
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
-
- Mały gagatek
Zlot Vag w mławie
Po zlocie jeśli będzie w sporo chętnych to proponuje zrobić spota z ogniskiem nad zalewem ruda (prowiant będzie na własną rękę do kupienia)
Zlot Vag w mławie
Jasne, że zostajemy na grillu Ilość aut podam jak mi sie ludzie konkretnie zadeklarują. Do kiedy termin zgłoszeń?
Oficjalne info: http://www.mlawa.pl/aktualnosci/i-mlaws ... upy-v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oficjalne info: http://www.mlawa.pl/aktualnosci/i-mlaws ... upy-v.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- przemas6N2
- Ma gadane
- Kontakt:
Zlot Vag w mławie
Jak chcecie potem nad zalew to jakas tabliczke z napisem "VW only - opel no !" bym proponowal. No moze sie czepiam opli, ale jakos oni czepiaja sie naszychspotow i aby niepotrzebny dym robia. Kolega powyzej wie o co chodzi
Tam gdzie kończą się pomysły, ja zaczynam tworzyć
-
- Mały gagatek