Brak kontrolki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Brak kontrolki
Nie mam szczerze nawet zamiaru. W takim razie zmiana tego jest konieczna na oryginalny z obrotomierzem i tyle tylko przed zakupem bede musial sprawdzic czy to jest jedno wtyczkowy czy dwu wtyczkowy jak ktos takie przerobki robil to mogl i zmienic ilosc wtyczek. Mi sie wydaje ze to jest licznik od benzyny a ktos wsadzil w miejsce wody lampke z swiec zarowych i zmienil obrazek.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Brak kontrolki
No też mi się tak coś wydaje. Może ewentualnie jest to jeszcze jakiś licznik z początku produkcji, taki dziwoląg na zasadzie jak np. licznik z MFA z przełącznikiem funkcji w liczniku, a nie w manetce itp.
A co do ilości wtyczek - jak masz starą instalację, to dwie wtyczki, a jak nową to jedną. Stara instalacja - tak, jak wcześniej pisałem - kontrolka wody na tarczy miernika temperatury, w nowych instalacjach kontrolka razem z resztą lampek. W starej instalacji awaryjne są w desce rozdzielczej, w nowej na kolumnie kierownicy.
A co do ilości wtyczek - jak masz starą instalację, to dwie wtyczki, a jak nową to jedną. Stara instalacja - tak, jak wcześniej pisałem - kontrolka wody na tarczy miernika temperatury, w nowych instalacjach kontrolka razem z resztą lampek. W starej instalacji awaryjne są w desce rozdzielczej, w nowej na kolumnie kierownicy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Brak kontrolki
No to ja bede mial stara, bo mam awaryjne mam na desce rozdzielczej. No i widzisz dobrze ze o tym wspomniales. Ja bym chcial tez manetki przelkadac na grube razem z tym plastikiem gdzie sa awaryjne przy kierownicy. I teraz czy to mi jakos nie bedzie kolidowala tam ze jakies lampki nie beda swiecic albo beda swiecic caly czas. moze napomnkne ze od wycieraczek juz jest gruba tylko ta od kierunkowskazów jest waska a mi sie ona nie podoba i bedzie zmianiana z tego obecnego golfa ktorego mam.
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Brak kontrolki
Musisz zaopatrzyć się w manetkę kierunków grubą, ale do starej instalacji - czyli bez awaryjnych w kolumnie.
-
- Mały gagatek
- Kontakt: