mimo wszystko szacunek dla osoby która wykonywała modyfikacje tego auta.
mam jeszcze pytanie czy Haldexem sterujesz za pomocą ori elektroniki czy może już jakiś trick?
Moderator: G0 Karcio
Oryginalny komp steruje.arwam pisze:mam jeszcze pytanie czy Haldexem sterujesz za pomocą ori elektroniki
A mierzyłeś ile Twój golf ma od 100 do 200 ? Wtedy można było by jakoś to porównać.arwam pisze:każdym bądź razie od połowy już mi nie uciekałeś...![]()
czy ty kolego chcesz powiedzieć ze jak byście startowali z rolki to byście podobnie szli? czy tylko mi sie źle wydaje ze porównujesz 500 konnego r32 do hmmm no ok niech będzie że twój wykres jest w miare ok 200konnego dizla? no chyba ze nie rozumiem przesłania:D nie mniej jednak przydały by sie video onboard...arwam pisze:potem już nie jest tak różowo jeśli popatrzyć różnice mocy między naszymi autami. w każdym bądź razie od połowy już mi nie uciekałeś...![]()
Nie znamy sięarwam pisze: nic nie sugeruję, poprostu mówię co się działo,
U mnie było 700NMzlos pisze:Różnica na starcie jest spora. 210km/400Nm vs 590km/600Nm
Z Kosova ale z przesiadkami.RafcioGTC pisze:Co oni z Ameryki Lecieli czy co ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości