witam wszystkich
mam problem. zamówiłem przedni szeroki zderzak do mojego golfika II.probowałem dziś założyć na belke a tu nie pasuje, mam jedna belke z wąskiego zderzaka i jedna z szerokiego zderzaka i ani na tą i na tą drugą nie pasuje.a zobaczyłem przed chwilą opis z aukcji że do golfa II GTI. jest różnica w tym?? proszę o odpowiedź.pozdrawiam
belka przednia zderzaka golf II
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Nie ważne jest to jaki masz samochód, ważne jest to czym jest on dla Ciebie.
kupilem zamiennik, czyli co mam z tym zrobic?
Nie ważne jest to jaki masz samochód, ważne jest to czym jest on dla Ciebie.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zadzwonić do osoby sprzedającej i "grzecznie" powiedzieć, że skorupa nie pasuje na belkę.
Re: belka przednia zderzaka golf II
Też miałem ten problem... sprzedający piszą że pasuje pod wąską belkę ale to nie do końca prawda i potem trzeba kombinować...Musiałem dodatkowo dokupić dwa uchwyty (ślizgi) które montuje się po jednym z każdej strony na błotnikach (są dostępne na allegro np. )oraz w belce trzeba wyciąć nowe otwory na zaczepy nowego zderzaka ponieważ nie pokrywają się jedne z drugimi.... oczywiście do tego nowe kierunkowskazy bo stare tez nie pasują.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Creson Przeciez to normalne ze slizgi i kierunkowskazy z waskiego sa inne niz w szerokim wiec nie wiem skad Twoje zdziwienie. Zeby zalozyc zamiennik zderzaka z alegroty na ori belke trzeba byc naprawde dobrym majgajwerem:-) zamiennik wraz z belka jeszcze jako tako pasuje.