komputer MFA pomocy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
komputer MFA pomocy
mam mały problem z moim komputerem MFA, a dokładnie ze średnim spalaniem. pokazuje same absurdy tzn. dam przykład spalił mi na 240km 14,5 litra benzyny. a komputer pokazywal mi średnie spalanie na 100 na poziomie 12 litrów. zna ktoś przyczyne czemu mi tak zawyża spalanie? i strasznie powoli nastepuje zmiana pokazywanego spalania niewiem czemu. pomóżcie
w środku tzn. tam gdzie licznik jest to jest ten wężyk cały i dobrze jest podpiety chyba ze gdzieś dalej. bedzie trzeba wziąść lusterko, latarke i sprawdzać go u mnie pod maską jest G60 więc bardzo mało miejsca tam jest i w dodatku chłodnica powietrza jest nad silnikiem a nie w zderzaku. ale dzieki za porade
Hmmm
po katowicach tylko 8,to narawde dobry wynik,choć nie wiem jak jeździsz,więc też trudno oceniać,ale mi w mieście benzyny to tak z 10,ale wyprzedzam wszystko co się da.

A i tak jeżdże na gazie i go mi pali 12.
Wiesz może gdzie sa jakies fajne sklepy z częściami do golfów?
Pozdro
po katowicach tylko 8,to narawde dobry wynik,choć nie wiem jak jeździsz,więc też trudno oceniać,ale mi w mieście benzyny to tak z 10,ale wyprzedzam wszystko co się da.

A i tak jeżdże na gazie i go mi pali 12.
Wiesz może gdzie sa jakies fajne sklepy z częściami do golfów?
Pozdro
No cóż , na sprzedaż
:(
:(
no ja raczej spokojnie jeżdze chyba że wyjeżdzam na górnośląską to wtedy pędze jak strzała, ale zawsze ktoś sie wtedy musi wcisnąc na lewy pas. narazie mi się udało dojść do 220. a o jakie części ci chodzi do tuningu czy zwykłe bo jak zwykłe to znam jeden mały ale prawie wszystko idzie u niego dostać nawet używki