Wyrazy współczucia za to co ci się przytrafiło z golfem i domem.
Oczywiście udostępnione na FB i oczy szeroko otwarte.

Moderator: G0 Karcio

ja pi******le, żyć się odechciewaA r t u r pisze:Dzięki chłopaki za wszystko, jak znajdę chwilę to opiszę wszystko co potrzeba, nie mam na to bardzo czasu, nie pisałem wam wcześniej, ale prócz kradzieży golfa, podpalili nam jeszcze dom, straty są duże.

oby Wam się wszystko poukładało i powyjaśniało jak najszybciej bo szkoda w życiu czasu na zmartwienia
 oby Wam się wszystko poukładało i powyjaśniało jak najszybciej bo szkoda w życiu czasu na zmartwienia  ta.. wiem.. łatwo mówić..
 ta.. wiem.. łatwo mówić..

Trzymaj się chłopie jesteśmy wszyscy z Tobą. Oczywiście zostało udostępnione. 3maj się tam!
  Trzymaj się chłopie jesteśmy wszyscy z Tobą. Oczywiście zostało udostępnione. 3maj się tam!
*TazZ pisze:kilka dni przed kradzieżą nawet lukając na twój dział zacząłem brać przykład z zabudowy car-audio na swoją a tu taki zonk
 to nogi z dupy powyrywam
  to nogi z dupy powyrywam

Nie mogę po prostu.
  Nie mogę po prostu.   Stary, współczuję Ci bardzo, i trzymam kciuki, żeby się autko znalazło.
 Stary, współczuję Ci bardzo, i trzymam kciuki, żeby się autko znalazło.    Trzymaj się ciepło. Pozdro wielkie!
 Trzymaj się ciepło. Pozdro wielkie!

Złapali tych skur......w? Dobrze że chociaż coś zostało żeby odzyskać choć trochę gotówki (wiem że pieniądze to nie wszystko ale jednak)
 Złapali tych skur......w? Dobrze że chociaż coś zostało żeby odzyskać choć trochę gotówki (wiem że pieniądze to nie wszystko ale jednak)  

taki piękny projekt naprawdę współczucie
  taki piękny projekt naprawdę współczucie  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości