Witam padło mi oświetlenie licznika i pokręteł nawiewu, czytałem gdzieś że to właśnie jest odpowiedzialne za brak podświetlenia licznika i pokreteł więc kupiłem nowy włącznik lecz różni się trochę czy będzie pasował ?
Włącznik stary prawdopodobnie zepsuty
Nowy kupiony który zamierzam włożyć
I ewentualnie jak to wymienić szukałem ale jakoś nie znalazłem, pewnie źle szukałem:)
Wymiana włącznika świateł golf III
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
One są zamienne jeśli chodzi o pasowanie fizyczne, wtyki. Jednak ten, który miał Kolega włączał także PRZEDNIE światła przecimgielne; ten "nowy" już nie - jedynie tylne.
Możliwe, że tylko regulator natężenia jest zepsuty i można go zamienić ze "starym".
Jak demontować sam włącznik było pod hasłami zmiany koloru podświetleń kokpitu. By wyjąć cały włącznik z deski, należy najpierw wyjąć zaślepkę na lewo od włącznika a następnie nacisnąć sekretny przycisk i włącznik "wychodzi".
Możliwe, że tylko regulator natężenia jest zepsuty i można go zamienić ze "starym".
Jak demontować sam włącznik było pod hasłami zmiany koloru podświetleń kokpitu. By wyjąć cały włącznik z deski, należy najpierw wyjąć zaślepkę na lewo od włącznika a następnie nacisnąć sekretny przycisk i włącznik "wychodzi".
Tak się składa że z przodu nie mam przeciwmgielnych mam zaślepki.