Dziekimiskieusz pisze:kozak, pakiet jare w kolorze wygląda świetnie. całe auto ze smakiem a RC po prostu miażdży beret![]()
w środku brakuje czegoś co by trochę ożywiło wnętrze, może dekory alu albo jakieś inne niż czarne:p

Moderator: G0 Karcio
Dziekimiskieusz pisze:kozak, pakiet jare w kolorze wygląda świetnie. całe auto ze smakiem a RC po prostu miażdży beret![]()
w środku brakuje czegoś co by trochę ożywiło wnętrze, może dekory alu albo jakieś inne niż czarne:p
Latiusz pisze:brakuje jeszcze podsufitki w czarnym kolorze![]()
Jak dobrze zauważyłeś siedzenia są z leona, ale spokojnie można się pakować na tylną kanapęFrykas pisze:jak wsiadasz do tyłu ??
auto widziane na Nysie i prezentuje się suuper
Dzieki wielkielouderr_88 pisze:Super golfik bede brał z niego przykładoczywiście chodzi o mody pod maską
powodzenia w dalszych modach chociaz nie wiem czy czegos tu jeszcze brakuje
cwanoLatiusz pisze:Jak dobrze zauważyłeś siedzenia są z leona, ale spokojnie można się pakować na tylną kanapęFrykas pisze:jak wsiadasz do tyłu ??
auto widziane na Nysie i prezentuje się suuperstelarz jest przełożony z ori recaro i wszystko działa jak należy
Jak dla mnie kolor idealny dla tych felgKonradzikIV pisze:czarne RC![]()
![]()
![]()
Siedzenia były naprawde kupione w okazyjne cenie, jedyny problem był z tym wchodzeniem do tyłuFrykas pisze: cwano![]()
Golfika na Nysie oglądałem i są megusta
![]()
ŻuReK ledwo co usiadły 312mm z ATE Powerdisc i sprawują się super, jedynie co to muszę pomyśleć nad większym zaciskiem z przodu 4 - tloczkowymŻuReK pisze:Większe tarcze z przodu by się przydały (tak jak i u mnie)![]()
Widziany, oglądany - jest zabijaka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości