Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Co do folii, tak lusterka ok, znajomy ostatnio obklejał jeszcze grill i znaczek carbonem, jak będę miał wstawię zdjęcia.skalniak123 pisze: a i w planach mam jeszcze okleić folią 3M black carbon DI-Noc lusterka![]()
Uchwytów jeszcze nie robiłem. Kiedyś mi je znajomy pomalował ale mam trochę za ciemny kolor. Pomalował tylko sprayem (orginalny VW) na odtłuszczony i zeszlifowany plastik i wytrzymało to ok. pół roku, teraz widać lekkie zadrapania i wycieranie się farby.skalniak123 pisze:Kolego Flassh a powiedz mi czy dawałeś na sam koniec po lakierowaniu Boll'em (czarny mat) lakier bezbarwny (chyba chodzi o "klar"??) na te rączki??
Wiadomo że czasem zachaczy ktoś paznokciem o strukture malowaną (np.moja dziewczyna) i tu się boję że może szybko uchwyt nabrać rys
![]()
Jak możesz to zapodaj tutaj fotki swoich odrestaurowanych uchwytów
men123452 pisze:Dzięki za info. Jutro będę walczył jednak tym razem systematycznie ;p najpierw 1 plastik a nie jak ostatnio hurtowo wszystkie pomalowałem no i wyszło jak wyszło ;p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości