jeśli chodzi o owiewkę to tak jak Baran pisał, jest to pamiątka nie na sprzedaż, przez pół sezonu zdobiła u mnie, teraz będzie zdobiła tutaj
 jeśli chodzi o owiewkę to tak jak Baran pisał, jest to pamiątka nie na sprzedaż, przez pół sezonu zdobiła u mnie, teraz będzie zdobiła tutaj 
Moderator: G0 Karcio

Szacunek chłopaki!Baran. pisze:ŻuReK jeśli chodzi o owiewkę to jest prezent który teraz ja będę miał na dachu a wcześniej miał go POOREK, a dostał go Św. Pamięci Sergiusz od dziewczyny na urodziny a u nas jako pamiątka.
coś mi sie wydaje że żeby je wpakować to sporo roboty bedzie a to wiekszość odstrasza od kopiowaniaBaran. pisze: się też długo zastanawiałem czy dawać je na forum czy na zlocie jakimś ktoś zobaczy, żeby tego nie wrzucił do swojego auta

Baran ma spawarkę i nie boi się jej użyć.Wesley pisze:coś mi sie wydaje że żeby je wpakować to sporo roboty bedzie a to wiekszość odstrasza od kopiowaniaBaran. pisze: się też długo zastanawiałem czy dawać je na forum czy na zlocie jakimś ktoś zobaczy, żeby tego nie wrzucił do swojego auta

on złamie Ci dokładkę
 on złamie Ci dokładkę 

szelki pierwsza liga
 szelki pierwsza liga  

sam je planowałem tyle że przeraziły mnie te przeróbki rotoru do założenia odwrotnie rantu.. ale trzymam kciuki za ten projekt
 sam je planowałem tyle że przeraziły mnie te przeróbki rotoru do założenia odwrotnie rantu.. ale trzymam kciuki za ten projekt  
Chodzą słuchy że POOREK teraz oplem będzie latałmateuszz117 pisze:rant w polerke a srodek w kolor jakis? POOREK kupil wkoncu vw jakiegos;)?zebyscie razem mogli znow smigac po zlotach

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości