P.S. Pisałem, że mam DSG.
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Nie należę do ludzi,którzy się szybko obrażają,tylko nie lubię jak ktoś coś podważa,co wielokrotnie sprawdziłem.Pietiapk1 pisze:Sorry Rybaku, że Cię uraziłem.
Medialny to ja za bardzo nie lubię być,większość filmików na youtubie to kręcił mój koleżka,pasjonat,który ciągnął mnie za uszy jak osła,żeby coś nakręcić.Pietiapk1 pisze: No ale z tego tytułu rzeczywiście wisisz nam jakieś filmiki.
Sory,nie doczytałem,ale to mnie dziwi,że nie możesz z dsg zejść poniżej 14s,ja schodziłem zawsze nawet kiedy było gorąco.Pietiapk1 pisze: Pisałem, że mam DSG.
Miejmy nadzieję,że jutro wrzucimy im.Do zobaczenia na jakimś zlociePietiapk1 pisze:Ruscy tylko coś dobrego ostatnio wrzucają.
Nie do końca jest jak piszesz... Audi nie robiło downgardu mocy a niuta z powodu skrzyni i sprzegła.zlos pisze:Pietia, pakuj się na zlocik R-GruppeWeź 2KC
RS4 mają fabrycznie silniki, które nie dowożą mocy. Słyszałem, że samo Audi downgrade robiło, bo coś im tam sypało się w silnikach z parametrami z ulotki (od innych użytkowników RS-ów).
Sportmile jest popularne wśród RS-owiczów i nie widziałem póki co normalnego gościa, który narzekałby na ich usługi
Odnośnie czasu 14 sek w serii, to jest normalka. W moim R20 czas ET 12.5-12.6 wychodzi z 360 koni i przeprogramowanej procedury LC.
jakoś nie planujęmgtan pisze:zlos - kiedy będziesz potworkiem się wybierał na jakiś spot? typu odmłodzenie na C... albo w pogoni na S8?
do końca nie wiem tylko z którym chce się porównać jakby co;)... czy z moim odpowiednikiem pojemnościowym czy z potworkiem mocowym
a tak serio to chętnie bym zamienił kilka słów a propos R32
Nigdziemgtan pisze:Rybak - gdzies można przeczytać o twoim projekcie
Oj tak... zawsze jakieś numery małolaty odwalają... hehe ubaw jest obserwując to i patrząc jak oni się cieszą że są taaacy fajnizlos pisze:jakoś nie planujęmgtan pisze:zlos - kiedy będziesz potworkiem się wybierał na jakiś spot? typu odmłodzenie na C... albo w pogoni na S8?
do końca nie wiem tylko z którym chce się porównać jakby co;)... czy z moim odpowiednikiem pojemnościowym czy z potworkiem mocowym
a tak serio to chętnie bym zamienił kilka słów a propos R32
Cargo jest niemal gwarancją dobrej zabawy polegającej na obserwowaniu nałomotanych nieletnich lasek, niekoniecznie zaś umożliwia starty.
S8 jeszcze w ogóle żyje???
a to wiadomo co on tam ma? co wyrzeźbił z Rki?zlos pisze:Nigdziemgtan pisze:Rybak - gdzies można przeczytać o twoim projekcieNie opisał, twierdzi, że jest niemedialny. Skurkobaniec ma najmocniejszą R20 w kraju a karty na orderach trzyma
Mati,dumny to może być np. Szewczenko,że wczoraj je.ął Szwedom dwie bramy i poprowadził swoją reprezentację do zwycięstwa ku chwale ojczyzny.Szybkie auto to może mieć każdy,kto ma "parę groszy" na zbyciu,a to co zrobił wczoraj Szewa,to mogą zrobić jedynie wybitne jednostki obdarowane niepoślednim talentem,który jest nie do zdobycia za żadne pieniądze,z tym się trzeba po prostu urodzić...MatthewG pisze:No Jarku, teraz możesz nosić ten tytuł z dumą
Jarku, nie bądz taki skromny, za Twoich najlepszych lat wcale nie byłeś wolniejszy od SzewczenkiRybak pisze:Mati,dumny to może być np. Szewczenko,że wczoraj je.ął Szwedom dwie bramy i poprowadził swoją reprezentację do zwycięstwa ku chwale ojczyzny.Szybkie auto to może mieć każdy,kto ma "parę groszy" na zbyciu,a to co zrobił wczoraj Szewa,to mogą zrobić jedynie wybitne jednostki obdarowane niepoślednim talentem,który jest nie do zdobycia za żadne pieniądze,z tym się trzeba po prostu urodzić...MatthewG pisze:No Jarku, teraz możesz nosić ten tytuł z dumą
Tego nie wiem,ale wiem jedno,że na pewno byłem 30kg lżejszykorzen88 pisze:Jarku, nie bądz taki skromny, za Twoich najlepszych lat wcale nie byłeś wolniejszy od Szewczenki
3,9 s 0-100 i wysokie jedenastki/niskie dwunastki na 1/4 mili.mgtan pisze: a to wiadomo co on tam ma? co wyrzeźbił z Rki?
zlos pisze:3,9 s 0-100 i wysokie jedenastki/niskie dwunastki na 1/4 mili.mgtan pisze: a to wiadomo co on tam ma? co wyrzeźbił z Rki?
jak na 2 literki to przecinak pierwsza klasa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości