Co to za silnik ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za silnik ?
Jak w temacie, co to za silnik ? Innego zdjęcia niestety nie posiadam
Jest to na pewno 1.8 benzyniak ale chodzi mi o dokładniejsze dane
Jest to na pewno 1.8 benzyniak ale chodzi mi o dokładniejsze dane
Ostatnio zmieniony pn cze 11, 2012 22:04 przez GregGTI, łącznie zmieniany 1 raz.
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
- silverdragon1
- Użytkownik
Co to za silnik ?
najlepiej by było jak byś znalazł oznaczenie na bloku (pod króćcem czujników )
MK II Zawsze w moim sercu
Co sądzisz o moim GL ?
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 2&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Co sądzisz o moim GL ?
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.ph ... 2&start=14" onclick="window.open(this.href);return false;
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
- Paweł Marek
- V.I.P.
Co to za silnik ?
zdaje się jeszcze RV wchodzi w grę. Wersja Euro czy Amerykańska?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Re: Co to za silnik ?
Byłem przy swoim mk2 szukałem, ale nie znalazłem :/ może konkretnie zasyfione mam i nie widać...silverdragon1 pisze:najlepiej by było jak byś znalazł oznaczenie na bloku (pod króćcem czujników )
Re: Co to za silnik ?
Zapodaj zdjęcie samego rozdzielacza paliwa (tak, aby kadr obejmował okolicę rozdzielacza), to Ci powiem co za rodzaj wtrysku mechanicznego. Tylko wrzuć dobre foto.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Co to za silnik ?
No to nie masz co pytać więcej. Silnik jest napewno 8v na wtrysku mechanicznym k-jetronic lub ke-jetronic (z sondą lambda), na forum jest wykaz silników możesz sobie wyszukaż. Zamykam.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.