amortyzatory w variancie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
amortyzatory w variancie
takie pytanko: w opisach amorkow czytam ze sa do "golfa mkIII przod tyl ale nie variant i GTI" wiec moje pytanie brzmi: jakie sa do varianta? czym sie musza chakteryzowac?
- Paweł Marek
- V.I.P.
Chodzi mniej więcej o to że amorki tylne są takie same (oczywiście chodzi o długość) do wszystkich trojek oprócz GTI i kombi. Musisz więc szukać dedykowanych do varianta.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
sorki za sarkazm ale odpowiedz powalajaca!
wlasnie mi chodzi o scharakteryzowanie roznic pomiedzy "normanym" amorem a variantem. podejrzewam ze na pewno maks obciazeniem ale co jeszcze: twardoscia, skokiem, tlumieniem kompresji lub powrotu?
wlasnie mi chodzi o scharakteryzowanie roznic pomiedzy "normanym" amorem a variantem. podejrzewam ze na pewno maks obciazeniem ale co jeszcze: twardoscia, skokiem, tlumieniem kompresji lub powrotu?
"Skoro w człowieku liczy się przede wszystkim wnętrze,
to czemu w Playboy'u nie drukują zdjęć rentgenowskich?"
- Paweł Marek
- V.I.P.
Kształtem. Myślałem że ci to wystarczy, że po prostu szukasz amorków do varianta albo nie rozumiesz czemu typowe tanie amorki nie pasują do tych dwóch modeli. Siłą tłumienia to prawie każda wersja golfa w oryginale ma inną. Wybacz za brak wykresów siły tłumienia i danych w odpowiednich jednostkach.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
"typowe tanie amorki nie pasują do tych dwóch modeli"
hmm. rozumiem ze jako posiadacz nietpowego samochodu z nietypowymi amorkami mam sie nastawic na wiekszy wydatek niz typowcy.
amorow nie szukam. jeszcze...
jesli chodzi o pytanie to kierowala mna czysta. babska ciekawosc
hmm. rozumiem ze jako posiadacz nietpowego samochodu z nietypowymi amorkami mam sie nastawic na wiekszy wydatek niz typowcy.
amorow nie szukam. jeszcze...
jesli chodzi o pytanie to kierowala mna czysta. babska ciekawosc
"Skoro w człowieku liczy się przede wszystkim wnętrze,
- Paweł Marek
- V.I.P.
to niestety musi być prawda ale nie szokująca.rutek pisze:mam sie nastawic na wiekszy wydatek niz typowcy.
Pisząc o typowych tanich miałem na myśli coś jak Cofap-y lub w tym stylu. Nie najgorsze, ale łatwo dostępne tylko do najczęściej spotykanych modeli.