własnie urwałem wydech i rozwaliłem katalizator
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
własnie urwałem wydech i rozwaliłem katalizator
witam dzisiaj w nocy skręcałem z naszej karjowe jedynki w kierunku poraja musiałem w tym celu przeciąć pas który biegnie sobie w drugim kierunku, tam są straszne koleiny i jedzie się 5 na godzine zeby felg nie pokrzywić tym razem jechalismy w pięciu więc mój golfik 3 1,9td troszke się obniżył przejezdzając przez koleiny usłyszałem tylko uderzenie efekt jest taki ze zatrzymałem się na poboczu i oblukałem ze rura która łączy pierwszy tłumik z końcowym kompletnie sie oderwała a jak atko jest na wolnych obrotach to cos strasznie hałasuje spod autka tak na oko z miejsca gdzie jest katalizator nie są to na pewno spalinki bo jest to TD jak myslicie czy da się to naprawic i jakie koszty a i jeszcze jedno gadałem dzisiaj rano ze znajomym i on powiedział ze na moim miejscu to odrazu by zadzwonil po patrol i zeby cyknęli fotki i moge niby jakies odszkodowanie dostac co wy na to jak myslicie
o to miła informacja czyli w sumie jak nie wezwalem to moge zawsze wezwac ze niby teraz to zrobiłem tylko jeszcze jedna kwestia, bo autko nalezy do mojej mamy ja je uzytkuje a jej nie ma w kraju i druga kwestia mam kilka ubytków w przedniej szybie i czy jak przyjedzie policja to czy oni mi zabiorą dowód rejstracyjny i czy bede się musiał dodatkowo motac z bieganiem po urzędach i robieniem dodatkowych kosztów sobie bo co jezeli odszkodowania nie dostane to tylko zbędny wydatek i jaka jest szansa ze odszkodowanie zostanie mi przyznane a co do wjechania w dziure to tez ostatnio wpadłem i mam skrzywionego aluska zagniotła się od wewnątrz ale powietrze trzyma to tez mogę zgłosic i wnioskowac o odszkodowanie proszę o jak najwięcej wypowiedzi i wskazówek przeciez wszyscy wiemy jaki jest stan naszych dróg moze jezeli wszyscy zaczniemy to zgłaszac to ci na górze zaczną cos z tym robic w końcu wszyscy płacimy podatki i chcemy zeby drogi były jak na zachodzie
za wszelkie trafne i pomocne wypowiedzi punkciki
jak mysle ze przez idiotów cierpi mój golfik to mnie krew zalewa!!!
za wszelkie trafne i pomocne wypowiedzi punkciki
jak mysle ze przez idiotów cierpi mój golfik to mnie krew zalewa!!!