zamek klapy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zamek klapy
Witam szanownych forumowiczów -mam problem z moim mk4.Konkretnie chodzi o zamek tylnej klapy, 4lata mam zbója i to już będzie czwarta wymiana zamka z powodu ugnicia jednego pinu od tej malutkiej wtyczki -ciągle ta sama przyczyna -brak światła w bagażniku.Czy ktoś ma na zbyciu taki zamek za ludzkie pieniąchy .Proszę też o poradę jak ustrzec się przed ponowną taką awarią.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
zamek klapy
BA !! nawet jest taki sam temat pod Twoim
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
zamek klapy
Czy oprócz było i jest taki sam pod twoim cóś jeszcze jest bo szukam i nic konkretnego nie znalazłem.
pozdro dieselek. Golf zawsze i wszędzie.Golf był,jest i będzie.
zamek klapy
Oprócz tego to od zapytań tego typu jest dział GIEŁDA - albo Regionalne ...
Ps - znajdź przyczynę - dlaczego Ci gniję ów przewód ... woda widocznie się dostaje i szlag trafia mechanizm
Ps - znajdź przyczynę - dlaczego Ci gniję ów przewód ... woda widocznie się dostaje i szlag trafia mechanizm
zamek klapy
Kolego wielblad2, po co i za co przyznajesz mi pochwałę ?? nie potrzebuję JEJ ,,,
Wystarczy poszukać - popytać i znajdziesz .... mało to klap na alledrogo ? ja swój nowy uchwyt ze wszystkim kupiłem za 20 zł - bo koleś kupił a nie zdążył zamontować i chciał się pozbyć ..
Poza tym piszesz ,że to 4 zamek w ciągu 4 lat .... hmmmm znajdź najpierw przyczynę uszkodzeń a potem zacznij szukać reszty bo kupisz i kolejny poleci w
Wystarczy poszukać - popytać i znajdziesz .... mało to klap na alledrogo ? ja swój nowy uchwyt ze wszystkim kupiłem za 20 zł - bo koleś kupił a nie zdążył zamontować i chciał się pozbyć ..
Poza tym piszesz ,że to 4 zamek w ciągu 4 lat .... hmmmm znajdź najpierw przyczynę uszkodzeń a potem zacznij szukać reszty bo kupisz i kolejny poleci w