Przekaźnik 'bzyczy' po włączeniu lewego kierunkowskazu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Wczoraj gdy zabezpieczałem podłogę od wewnątrz przypadkiem włączyłęm lewy kierunek i przekaźnik zaczął dośc głośno 'bzyczeć'. zdziwiło mnie to bo nie bawiłem się niczym w elektryce, auto stoi już ponad miesiąc. Wie ktoś co może być tego przyczyną ??
spalona żarówka najpewniej
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
- Paweł Marek
- V.I.P.
ale który przekaźnik kolego, czy na włączonym zapłonie czy bez też bzyczy? Od spalonej żarówki po prostu kierunek tej strony szybciej by migał, a przekaźnik szybciej tykał żadne bzyczenie.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
A może po prostu akumulator ci się rozładował, jak będzie niskie napięcie to tak się dzieje.
akumulator jest troche słabawy ale dał rade odpalić auto. przekaźnik z numerem 21 bzyczy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
najprościej podmień od kogoś, nie pomoże to się zastanowisz dalej
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Przekaźnik ? tak się składa że własnie nie mam od kogo...
Re: Przekaźnik 'bzyczy' po włączeniu lewego kierunkowskazu
nie chciałem odkopywać tematu, ale nie ma sensu zakładać nowego
mam ten sam problem, lewa strona działa szybciej, z tym że bez lewego tylniego, więc spalona żarowka? dodam że dzisiaj zakładałem tylnią wycieraczke z mechanizmem, może jakieś zwarcie jest, jak to sprawdzić?
Paweł Marek pisze:ale który przekaźnik kolego, czy na włączonym zapłonie czy bez też bzyczy? Od spalonej żarówki po prostu kierunek tej strony szybciej by migał, a przekaźnik szybciej tykał żadne bzyczenie.
mam ten sam problem, lewa strona działa szybciej, z tym że bez lewego tylniego, więc spalona żarowka? dodam że dzisiaj zakładałem tylnią wycieraczke z mechanizmem, może jakieś zwarcie jest, jak to sprawdzić?
teraz: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 6#p6923516" onclick="window.open(this.href);return false;
Było:
-Vento VR6 USA
-polo 6N2 editon
-Jetta mk4 1.8t USA
-golf mk3 GTI
http://www.swiatregeneracji.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Było:
-Vento VR6 USA
-polo 6N2 editon
-Jetta mk4 1.8t USA
-golf mk3 GTI
http://www.swiatregeneracji.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
I dalej:ridebmx pisze:lewa strona działa szybciej, z tym że bez lewego tylniego, więc spalona żarowka?
I pewnie Kolega trochę się w bagażniku umęczył? Więc myślę, że wystarczy poruszać, dobrze włożyć - wtyczkę lewej lamy z największą ilością przewodów. Zapewne jest potrącona łokciem i nie łączy.ridebmx pisze: dzisiaj zakładałem tylnią wycieraczke z mechanizmem,
Chociaż, naturalnie, i żarówka też mogła się spalić...