hce odciąć zapłon ale nie wiem które kable????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
hce odciąć zapłon ale nie wiem które kable????
chce odciąć zapłon ale nie wiem które kable moge przeciąć przy stacyjce lub przy bezpiecznikach i póściś przez przełącznik??? lub przekażnik i przełącznik ??problem jest w mk3 silnik abs
Ostatnio zmieniony pt lip 14, 2006 00:39 przez LECH gti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
wiesz takich pytań się bezpośrednio na forum nie pytaj bo są tu też goście którzy na to czekają i Ci to odcięcie nic nie pomoże bo przeczytaja ten wątek i obudxzisz się i auta nie będzie
możesz przeciąć kabel w skrzynce bezp od zapłonu, możesz od pompy paliwa, możesz przy cewce i wiele innych a kabel przy stacyjce to bodajże czarny 1,5 mm
możesz przeciąć kabel w skrzynce bezp od zapłonu, możesz od pompy paliwa, możesz przy cewce i wiele innych a kabel przy stacyjce to bodajże czarny 1,5 mm
F126p, F126p, Polonez, Seicento 1,1, Golf 3, Audi A3, Passat B5, Golf IV, Passat B5, Alfa Romeo 156 JTD,
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Ci co to wiedzieli to teraz kradną MK5 bo się im nie opłaca ryzyko kraść szrota. MKIII kradną tępe cepy z łomem w ręku, a jak im coś nie pójdzie jak powinno to zwiewają od razu. Nie mają czasu dłubać zwłaszcza w nocy z latarką w ręku. Dlatego osobiście uważam odcinanie napięcia za tym skuteczniejsze im trudniej dostępne.driver pisze:dokladnie - jak przetniesz czarny to nie bedzie ani kontrolek na desce, nie bedzie chodzila pompa i cewka a co do zlodziei to mysle ze oni juz o tym wiedzieli tydzien po wypuszczeniu na rynek mk3