Zespół sterowania
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Zespół sterowania
Witam kolegów.
Zakupiłem na allegro chip wspomagający rozruch ciepłego diesla i chcę go podłączyć.
Czy da się dostać do kostek zaznaczonych na zdjęciu bez odklejania rynienki deszczowej ?
o te kostki mi chodzi:
Pozdrawiam
Zakupiłem na allegro chip wspomagający rozruch ciepłego diesla i chcę go podłączyć.
Czy da się dostać do kostek zaznaczonych na zdjęciu bez odklejania rynienki deszczowej ?
o te kostki mi chodzi:
Pozdrawiam
- italiano_83
- V.I.P.
- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Zespół sterowania
Jak chcesz się dostać do centralki ECU to nie ma bata, trzeba wycieraczki i to plastikowe podszybie ściągać inaczej tam łapy nie włożysz.
Zespół sterowania
włożysz - siekiera i wyrąbać piękny prostokącikitaliano_83 pisze:inaczej tam łapy nie włożysz.
a rynienki się nie odkleja tylko odpina
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Re: Zespół sterowania
u mnie jest prawdopodobnie przyklejona bo miałem wymienianą szybę.grg474 pisze:włożysz - siekiera i wyrąbać piękny prostokącikitaliano_83 pisze:inaczej tam łapy nie włożysz.
a rynienki się nie odkleja tylko odpina
ok, dzięki za pomocitaliano_83 pisze:Jak chcesz się dostać do centralki ECU to nie ma bata, trzeba wycieraczki i to plastikowe podszybie ściągać inaczej tam łapy nie włożysz.
Zespół sterowania
nie ma takiej możliwości żeby ci przykleili - wklejają szybę ze specjalna rynienką gdzie się zapina plastik podszybianaian11 pisze:u mnie jest prawdopodobnie przyklejona bo miałem wymienianą szybę.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
ok to dzisiaj sprawdzę jeszcze raz.grg474 pisze:nie ma takiej możliwości żeby ci przykleili - wklejają szybę ze specjalna rynienką gdzie się zapina plastik podszybianaian11 pisze:u mnie jest prawdopodobnie przyklejona bo miałem wymienianą szybę.
Jest jakiś sposób na na odpięcie tego, czy po prostu podważać ?
Zespół sterowania
zacznij odpinać od strony kierowcy od samego brzegu - żadnymi narzędziami tylko palcami bo szybę uszkodzisz
Dokładnie tak zrobiłem i... rzeczywiście dało rade. Nie była klejona lecz na wspominanych zaczepach które wciskają się gdzieś pod szybę.grg474 pisze:zacznij odpinać od strony kierowcy od samego brzegu - żadnymi narzędziami tylko palcami bo szybę uszkodzisz
Dzięki chłopaki, moduł zainstalowany autko pali jak strzała.