DORABIANIE KLUCZA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
DORABIANIE KLUCZA
Witam, jestem tu nowy. Mam pytanie, gdzie dorobić klucz do VW Golfa IV z immobilizerem na podstawie tylko jednego klucza, nie mam żadnych innych kluczyków niestety.
No właśnie jest problem, że nie mam nic. Tylko jeden kluczyk, sprzedawca mnie nie poinformował o braku zapasowego i klucza awaryjnego.inek01 pisze:Nie liczac dociecia grota, spec od tych rzeczy musi Ci zakodowac immo w aucie, bo w mk4 nie sklonujesz transpondera tak jak w mk3...
Oczywiscie musisz miec jeszcze pin immo. Jak nie masz to dochodzi dodatkowy koszt wyciagniecia go z "szafy"
Masz plastykowa przywieszke z pinem przy kluczu ??
-
greg
norbkuc, w serwisie zamówią i sciągną kluczyk z immo za 230zł - wiem bo pytałem - musisz tylko przyjść z dowodem rejestracyjnym - czas oczekiwania do 2 tygodni.
[ Dodano: Pią Lip 21, 2006 9:07 pm ]
ściągną taki kluczyk jak jest w twoim aucie - warunek że własciciel nie z mieniał zamków i immobilaizera
[ Dodano: Pią Lip 21, 2006 9:07 pm ]
ściągną taki kluczyk jak jest w twoim aucie - warunek że własciciel nie z mieniał zamków i immobilaizera
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
mk IV ... koles mnie prosił bym mu sie spytał... Do mkIII za to ode mnie chcieli 200zł czyli drożej...inek01 pisze:Pytales o mk3 czy mk4 ?
Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2006 22:15 przez Marihuana Man, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia

- Kontakt: