Moderator: G0 Karcio
Dzięki ale mamy kanapę, jest cały komplecik od Rallye poza tapicerką drzwi. No ale my mamy 4D tak więc będzie trzeba robić samemu.SZOPENN pisze:kolego posiadam do Jetty idealną kanape pół skórę taką jak masz przednie fotele
No nie ma jej do czego przykręcić to nie wiem niestety. Ale reperaturka nadkola to słabizna wykonanie. Nie wiem, w którym miejscu blacharz będzie ją ciął ale profil/przełamanie w miejscu gdzie kończy się zderzak to nie pasuje do oryginału w żaden sposób.SZOPENN pisze:jak pasuje ta blacha dolna pod pas przedni?
Szopenn, czym najlepiej rozcieńczyć? Skrobałeś u siebie masę wygłuszającą na podłodze pod fotelami? Jeśli tak to co położyłeś później? U siebie w mieścinie mam dostępne z Bolla produkty i może coś podejdzie na tą podłogę...SZOPENN pisze:APP jeśli chcesz żeby ładnie się kładł to rozcieńcz go delikatnie
dziwne bo z tej firmy dostałem tylny pas i był eleganckimastercinek pisze: No nie ma jej do czego przykręcić to nie wiem niestety. Ale reperaturka nadkola to słabizna wykonanie. Nie wiem, w którym miejscu blacharz będzie ją ciął ale profil/przełamanie w miejscu gdzie kończy się zderzak to nie pasuje do oryginału w żaden sposób.
skrobałem, strona 3 i 4 w moim wątku. Jeśli chcesz malować czymś podłogę to musisz to usunąć bo to jest po prostu smoła z natrysku.mastercinek pisze:Szopenn, czym najlepiej rozcieńczyć? Skrobałeś u siebie masę wygłuszającą na podłodze pod fotelami? Jeśli tak to co położyłeś później? U siebie w mieścinie mam dostępne z Bolla produkty i może coś podejdzie na tą podłogę...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość