brak swiatel mijania i drogowych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witajcie mam golfa 2 1.6TD kiedy chce uruchomić światła mijania pali mi się kontrolka od długich ale świeca tylko postojowe macham wajcha od kierunków i to nic nie zmienia. pod sumując na pozycji światła mijania świeca psotojówki i na długich tez są psotojówki i cały czas na pozycji świateł mijania pali sie dioda od dlugich.. spotkał się ktoś z takim problemem ?
Masz problemy z nawi DX ? pisz śmiało razem coś na pewno zepsujemy
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
wyczyściłem kostki od świateł drogowych są upalone... udało mi się uruchomić na chwile ale zaczzeły się upalać znowu..
dodatkowo nie działa ustawienie wysokości świecenia i oświetlenie tablicy rejestracyjnej chociaż żarówki i bezpieczniki są ok wszystkie
Nie piszemy jednego posta pod drugim, jest opcja "Edytuj" // Qto
dodatkowo nie działa ustawienie wysokości świecenia i oświetlenie tablicy rejestracyjnej chociaż żarówki i bezpieczniki są ok wszystkie
Nie piszemy jednego posta pod drugim, jest opcja "Edytuj" // Qto
- biercok mkII
- Gadatliwa bestia
Silniczki sprawdz na krotko czy wogole chodza a jak nie to je rozbierz bo pewnie sie trybka zblokowaly. Trzeba je wyczyscic i nasmarowac. A co do podswietlenia tablicy to pewnie Ci sie druciki przerwaly w gumowej przelotce w klapie.
silniczki sprawne z tyłu kable tez działające.. ktore kable sa od przelanczania dlugich krotkich i ewentualnie moduł ?
problem rozwiązany zwarcie dawały kable w tylnej klapie jak się otwiera pozdrawiam