A więc posiadam w moim MKIV :
-radio Pioneer MVH-1400UB Mosfet 50Wx4 (+ wyjście na Suba)
-wzmacniacz oryginalny VW Monsoon
Auto wyposażone w oryginalne 6 głośników ( 2 przy nogach z tyłu , 2 w drzwiach z przodu i 2 w drzwiach przy lusterkach).
Oryginalne głośniki dają radę jako tako grać do 20-25% głośność i w związku z tym chciałbym je wymienić. Nie znam się za bardzo na sprawach Car-Audio więc zdaję się na was. Co byście polecili pod takie niskobudżetowe audio. Czy komplet 6 głośników a może osobny zestaw w przednie drzwi i jakaś skrzynia w bagażnik (rezygnacja z głośników przy tylnej kanapie). Prosiłbym o jakieś konkretne przykłady.
PS. Głośniki oczywiście pasujące wymiarowo w oryginalne otwory
Z góry wielkie dzięki.
Dobór głośników MK IV
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- Raadek
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dobór głośników MK IV
Przejrzyj dział "car audio". Dużo tego było...
Ps.Podstawą jest przedni system+subwoofer.O tylnych głośnikach możesz zapomnieć.
Ps.Podstawą jest przedni system+subwoofer.O tylnych głośnikach możesz zapomnieć.
Natural Sound
Dobór głośników MK IV
Ok dzięki czyli skupiamy się na zestawie 2 w przednich drzwiach + 2 tweetery + skrzynia w bagażniku.
Wiem że jest tego dużo , przejrzałem wiele tematów tematów w tym dziale. Jednak każdy zestaw jest sprawą indywidualną bo nie ma nikogo z takim samym radiem i wzmacniaczem. Poza tym praktycznie z dnia na dzień wychodzą jakieś nowości na rynku głośników.
Dlatego moje pytanie brzmi: Jaki zestaw byście polecili za nieduże pieniądze?
Jakimś koneserem dźwięków nie jestem ale żeby w miarę przyjemnie dla ucha grało
Wiem że jest tego dużo , przejrzałem wiele tematów tematów w tym dziale. Jednak każdy zestaw jest sprawą indywidualną bo nie ma nikogo z takim samym radiem i wzmacniaczem. Poza tym praktycznie z dnia na dzień wychodzą jakieś nowości na rynku głośników.
Dlatego moje pytanie brzmi: Jaki zestaw byście polecili za nieduże pieniądze?
Jakimś koneserem dźwięków nie jestem ale żeby w miarę przyjemnie dla ucha grało
Dobór głośników MK IV
Wyciągnij średnią z wpisów.
No mamy za Ciebie zadecydować?
Ostatnio Raadek polecał fajne i już GRAJĄCE głośniki.
Polecam Ci właśnie takie.
No mamy za Ciebie zadecydować?
Ostatnio Raadek polecał fajne i już GRAJĄCE głośniki.
Polecam Ci właśnie takie.