Bo napisany ciurkiem Jak byś co któreś zdanie klepnął enter byłoby luxMatthewG pisze:zle się czyta bo brak polskich znakow czy za dlugi?
Czym pieścisz swoją eRunię?
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- miko
- black point
- Kontakt:
Haha to jak będę mial dostep do PC to najwyzej to poprawie Ewentualnie w przyszlosc napisze cos bardziej subtelnego
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Re: Czym pieścisz swoją eRunię?
Dzięki Matthew, za taki post należy Ci się flaszka przy okazji
Golf mk2>Mk4>GTI5>GTI7
Trzymam za słowo Dobre akcesoria zostaną, a kosmetyki można zmieniać - takie jest moje zdanie.
- Czarson
- Forum Master
- Kontakt:
mam takie pytania:
1. na ile użyc (całe auto wielkości golfa) wystarcza taka glinka 200g???
2. mam taki problem że ktoś chciał polerować pastą temp mój błotnik i nie do polerował całej i pasta została i zaschła i teraz jest taki matowy , jest na to jakis sposób?? zwykłe mycie nie daje rady, czy własnie glinka takie coś usunie?
1. na ile użyc (całe auto wielkości golfa) wystarcza taka glinka 200g???
2. mam taki problem że ktoś chciał polerować pastą temp mój błotnik i nie do polerował całej i pasta została i zaschła i teraz jest taki matowy , jest na to jakis sposób?? zwykłe mycie nie daje rady, czy własnie glinka takie coś usunie?
co myślisz o moim golfie? viewtopic.php?f=87&t=436585 zapraszam do komentowania
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Mój nowy Edition One GTI viewtopic.php?f=87&t=543801" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupię listwy wąskie od pakietu GTI 3d do mk2
Jeśli chodzi o glinkę to ja dosyć "bogato" z niej korzystałem i zrobiłem 3 samochody różnej wielkości, a oprócz tego zostało jej jeszcze może nawet na 2. Pozostałości pasty powinna bez problemu zmyć IPA albo np. Car Pro Eraser.
- stefan1989
- Użytkownik
Glinka jest bardzo wydajna, ale trzeba umieć nią pracować, i stosować małe kawałki a z nich robić placki, ale jeżeli na aucie jest dużo smoły, to wcześniej użył bym jakiegoś produktu który usuwa smołę i kleje. Bo proszę pamiętać że zła praca z twardą glinką może delikatnie porysować lakier.
Ja z kolei w ogóle nie używam glinki. Na początek Prickbort. Następnie Gloria+Snow Foam, czekam aż auto trochę przeschnie, znów Prickbort. Następnie mycie na dwa wiadra ( oczywiście wełniakiem od CarPRO ) i po smole nie zostaje nawet najmniejszy ślad, nawet na bardzo zaszczurzonych autach
- stefan1989
- Użytkownik
to przejedź po aucie glinką, zdziwisz się ile zostaje i to pomimo użycia Prickbort itp.Geno17 pisze:Ja z kolei w ogóle nie używam glinki. Na początek Prickbort. Następnie Gloria+Snow Foam, czekam aż auto trochę przeschnie, znów Prickbort. Następnie mycie na dwa wiadra ( oczywiście wełniakiem od CarPRO ) i po smole nie zostaje nawet najmniejszy ślad, nawet na bardzo zaszczurzonych autach
a Prickborta używam "na bogato"
To przejadę i zrobię Ci zdjęcia. Skoro podkreślam, że nie używam, to nie używam, bo mam do tego powód.krz_p pisze:to przejedź po aucie glinką, zdziwisz się ile zostaje i to pomimo użycia Prickbort itp.Geno17 pisze:Ja z kolei w ogóle nie używam glinki. Na początek Prickbort. Następnie Gloria+Snow Foam, czekam aż auto trochę przeschnie, znów Prickbort. Następnie mycie na dwa wiadra ( oczywiście wełniakiem od CarPRO ) i po smole nie zostaje nawet najmniejszy ślad, nawet na bardzo zaszczurzonych autach
a Prickborta używam "na bogato"
Kilka dni temu zakonczyly się testy specjalnej wersji wosku firmy Polishangel przeznaczonej na rynek polski - Husaria Wiecej info plus genialne opakowanie mozna znalezc na oficjalnej stronie PA Ktos chetny?
- Popielniczka
- Forum Master
- Kontakt:
Z tego co widzę jeszcze nie w sprzedaż ?MatthewG pisze:Kilka dni temu zakonczyly się testy specjalnej wersji wosku firmy Polishangel przeznaczonej na rynek polski - Husaria Wiecej info plus genialne opakowanie mozna znalezc na oficjalnej stronie PA Ktos chetny?
Mój golf na forum: viewtopic.php?f=180&t=615360
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018
Mój golf na YT: http://www.youtube.com/playlist?list=PL60121CBC1B532BF4"
Było : Volvo V50 2.0D
Było: MK6 GTI 272km
Jest: MK7.5 R 2018