klamki z polo
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
klamki z polo
michael.golf, i jak z tymi fotkami, bo sam chętnie bym zobaczył jak to na golfie wygląda
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Auto: bmw
- Kontakt:
klamki z polo
drrudykn46 pisze:Jak to rozwiązać ? ja nie mam pomysłu na to
michael.golf pisze:-lusterka też nie trzeba nic przerabiac żeby przykręcic,ale będą lekko odstawały-trzeba ześlifowac tam gdzie są te 3 pręciki którymi się lusterka przykręca do drzwi żeby lepiej lusterka przylegały do drzwi.
-
- Ma gadane
klamki z polo
przepraszam że tyle czekaliście na zdjęcia ale mi w zime lusterka urwali i jeszcze mam nie zrobione,
z jednej strony stare lusterko od golfa a z drugiej od polo ale nie polakierowane i nie zeszlifowane.
ale porobiłem zdjęcia żebyście mogli zobaczyc jak to w ogóle wygląda.
KLAMKI OD POLO 6N W GOLFIE III
LUSTERKA OD POLO 6N W GOLFIE III
TUTAJ ZAZNACZYŁEM GDZIE TRZEBA ZESZLIFOWAC (POPROSTU TRZEBA SZLIFOWAC I PRZYMIERZAC AŻ BĘDZIE ŁADNIE DOLEGAC)
A TAK MIAŁEM ZESZLIFOWANE (ZDJĘCIE Z URWANEGO LUSTERKA)
na koniec:
lusterka nie przerabiałem samemu,kiedyś koło mojej miejscowości był gościu który sprzedawał tylko częsci do golfa III,
kiedyś po stłuczce zachęcił mnie do zakupu całego komletu:klamki i lusterka z polo 6n a w zamian za zakup mi wszystko zamontował.
matisim, jesteś z okolic więc może znasz gościa z solca kujawskiego.
lusterka jak pisałem szlifował-przymierzał aż wyszło prawie idealnie i zdecydowanie lepiej dolegało,
mi się podobało,jak lusterka były w kolorze to wyglądało to naprawde dobrze i nie rzucało się w oczy że było coś kombinowane.
widząc co potraficie zrobic ze swoimi golfami jestem pewien że sobie poradzicie z montażem i przerobieniem lusterek
a klamki zakłada się bez problemu.
mam nadzieje że pomogłem,przepraszam za jakośc zdjęc i szkoda że nie zobaczyliście jak to wygląda na gotowo.
z jednej strony stare lusterko od golfa a z drugiej od polo ale nie polakierowane i nie zeszlifowane.
ale porobiłem zdjęcia żebyście mogli zobaczyc jak to w ogóle wygląda.
KLAMKI OD POLO 6N W GOLFIE III
LUSTERKA OD POLO 6N W GOLFIE III
TUTAJ ZAZNACZYŁEM GDZIE TRZEBA ZESZLIFOWAC (POPROSTU TRZEBA SZLIFOWAC I PRZYMIERZAC AŻ BĘDZIE ŁADNIE DOLEGAC)
A TAK MIAŁEM ZESZLIFOWANE (ZDJĘCIE Z URWANEGO LUSTERKA)
na koniec:
lusterka nie przerabiałem samemu,kiedyś koło mojej miejscowości był gościu który sprzedawał tylko częsci do golfa III,
kiedyś po stłuczce zachęcił mnie do zakupu całego komletu:klamki i lusterka z polo 6n a w zamian za zakup mi wszystko zamontował.
matisim, jesteś z okolic więc może znasz gościa z solca kujawskiego.
lusterka jak pisałem szlifował-przymierzał aż wyszło prawie idealnie i zdecydowanie lepiej dolegało,
mi się podobało,jak lusterka były w kolorze to wyglądało to naprawde dobrze i nie rzucało się w oczy że było coś kombinowane.
widząc co potraficie zrobic ze swoimi golfami jestem pewien że sobie poradzicie z montażem i przerobieniem lusterek
a klamki zakłada się bez problemu.
mam nadzieje że pomogłem,przepraszam za jakośc zdjęc i szkoda że nie zobaczyliście jak to wygląda na gotowo.
klamki z polo
michael.golf, dzięki za fotki. Klamki wyglądają naprawdę fajnie, chyba się skusze na takie
-
- Nowicjusz
klamki z polo
Odgrzewam kotleta!
Jak z wkładkami do klamek?? Jak mam ele lusterka wszystko jest plug and play??
W vagu na razie jestem laikiem wiec dla nie których pytanie może być śmiesznie proste..
Z góry dzieki za odpowiedzi.
Jak z wkładkami do klamek?? Jak mam ele lusterka wszystko jest plug and play??
W vagu na razie jestem laikiem wiec dla nie których pytanie może być śmiesznie proste..
Z góry dzieki za odpowiedzi.
- andrzej007
- Gadatliwa bestia
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
klamki z polo
a co do lusterek to musisz mieć komplet z polo 6N najlepiej, z wkładami i lusterka chociaż z wtyczką, kabelki dorabiasz po schematach i pasuje
-
- Nowicjusz
-
- Ma gadane
Re: klamki z polo
zgadza się.andrzej007 pisze:Wkładki przekładasz z obecnych klamek - wszystko pasuje
jak kupisz lusterka z polo to będą kostki które pasują do kostek od lusterek w golfie.
nic nie trzeba przerabiac z kostkami bo polo i golf ma takie same kostki.
- matisim
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
klamki z polo
michael.golf, ale to zależy czy ma grzane czy nie, bo jeśli miał a z polo nie są to trzeba dokładać kabelki i maty ale to szczegół. Co do klamek, nie wiem jak z tymi z polo ale z klamkami z cordoby jest tak że trzeba wiosełko z mk3 wsadzić bo cordoby mają dłuższe
-
- Ma gadane
klamki z polo
to sorry myślałem że jak są elektryczne lusterka to zawsze są grzane.
ale golf chyba zawsze jak ma elektryczne lusterka to ma grzane.
ale golf chyba zawsze jak ma elektryczne lusterka to ma grzane.
- bocian19
- Łowca Rarytasów
- Kontakt:
klamki z polo
Moze nie do konca z polo ale bardzo podobne lustra ma mk4 cabrio i tak to wyglada po zalozeniu w mk3
Moj mk3 VARIA(N)T
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę
viewtopic.php?f=88&t=297338" onclick="window.open(this.href);return false;
BBI Squad
Na rozstaju dróg stoi zwalniający próg on złamie Ci dokładkę