Gwint czy kit?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
-
- Mały gagatek
Gwint czy kit?
Mam do was pytanko bo tyle się naczytałem że im więcej czytam tym bardziej staje się głupi. Chce obniżyć golfika 60/40 i z czasem zarzucić koło 16 7,5 calowe lecz im więcej zagłębiam się w temacie tym więcej głupieje jedni piszą ze kit jest miękki i jak do tylu wsiądzie komplet to będzie tarło drudzy ze przy tym obniżeniu nie ma co się pchać w gwint. A ja chciał bym się zmieścić w 400-500 zł bo mam jeszcze olej do wymiany to 200 poleci.
I jeszcze jedno małe pytanko czy ktoś może podać ile obniżają te sprężynki ze zdjęcia?
I jeszcze jedno małe pytanko czy ktoś może podać ile obniżają te sprężynki ze zdjęcia?
-
- Mały gagatek
Gwint czy kit?
nikt nie będzie setny raz wałkować jednych i tych samych tematów
[url=http://www.ratlook.pl][img]http://images31.fotosik.pl/364/d5ade2bfa65858dd.gif[/img][/url]
-
- Mały gagatek
Gwint czy kit?
Wiem że tematów jest pełno i chyba wszystkie przeczytane od A do Z i już sam nie wiem co wybrać bo opinii tyle ilu użytkowników i każdy pisze co innego, a mnie interesuje ile te sprężynki obniżają bo jest okazja wyrwać używkę w przystępnej cenie czy zbierać walutę na nowy kit MTS czy gwint. Chociaż przy 60/40 gwint będzie się marnował ale czytałem że przy kicie w komplecie tył może mi trzeć to to skłonił mnie do ponownego założenia tematu bo już zgłupiałem.
Gwint czy kit?
Miękki kit będzie tarł, twardy kit będzie twardszy niż miękki gwint który może trzeć... kup gwint bo na 60/40 się nie skończy i przestań narzekać
-
- Mały gagatek
Gwint czy kit?
Decyduje się na kit bo i tak więcej już nie obniżę bo drogi i dojazd do garażu nie pozwala, Pytanie do tych tylko co mieli kit MTS od Mapeta czy jest on twardy tak że jak przyjdzie jeździć w komplecie nie obsiądzie jeszcze niżej.