Nie ma się co dziwić że wnerwiaczajaa22 pisze:truckman, No może i masz racje, zrobię wtryski i się zobaczy, już mnie też to auto powoli zaczyna wnerwiać no ale tak to już bywa

Moderator: G0 Karcio
Nie ma się co dziwić że wnerwiaczajaa22 pisze:truckman, No może i masz racje, zrobię wtryski i się zobaczy, już mnie też to auto powoli zaczyna wnerwiać no ale tak to już bywa
no nie wiem czy jeszcze będę dolot zimnego powietrza puszczony w dół ale trochę grzebania z tym jestGoNzO !!! pisze:czajaa22, a co z tą rurą od dolotu będziesz modził?
w ubiegłym tygodniu wymieniłem wszystkie poduszki silnika na lemforder`y i różnicy nie widzę praktycznie żadnej...czajaa22 pisze:Wymieniłem też mocowanie skrzyni dolne na sztywniejsze THS różnica masakryczna
czajaa22, to chyba cały czas z butem w podłodze jedziesz przez to 5 km po mieścieczajaa22 pisze: spalanie około 11 litrów
no zobaczmy co powiedzą w analizie logów na trasie normalnie pali tylko w mieście tak szalejeGoNzO !!! pisze:czajaa22, nawet z twoimi modami nie powinien wziąć więcej jak 8-9 litrów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości