[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dokladnie! Musze odebrac raczki wewnetrzne do RECARO i pare plastikow. Truckman podobnie. Dzisiaj jeszcze bylo szybkie odswiezenie i malowanie na nowo zaciskow (MOTIP-em z przed lat) tak by jakos wygladaly z za "azurowej" felgi.
Co do gleby napewno bedzie jeszcze walka o jakies centymentry, tym bardziej, ze pole do manewru jakies tam zostalo.
W podpisie zmienie tylko felge Ale porzadniejsza sesja tez bedzie bo juz mnie kumpel gonil do siebie w odwiedziny po zlozeniu calosci
Co do gleby napewno bedzie jeszcze walka o jakies centymentry, tym bardziej, ze pole do manewru jakies tam zostalo.
W podpisie zmienie tylko felge Ale porzadniejsza sesja tez bedzie bo juz mnie kumpel gonil do siebie w odwiedziny po zlozeniu calosci
Na co to komu Ja przód kręcę w góręCo do gleby napewno bedzie jeszcze walka o jakies centymentry, tym bardziej, ze pole do manewru jakies tam zostalo.
Zadne w gore truckman, na glebe z gadami
Truckmana miałem już okzaję poznać, myślę że na jakimś spocie lub zlocie bede miał i okazję poznać srebrnego Dbasz o detale to mi się podoba
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
koło założone ?
pieknie ten golfik wyglada, wszystko ładnie ogarniete, moze byc wzorem dla innych
pieknie ten golfik wyglada, wszystko ładnie ogarniete, moze byc wzorem dla innych
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jakie peklo... Kute felgi porzadnej firmy to soo, wiec nie ma prawa nic peknac
Dzieki kudlaty Ogolnie znow musze czekac bo podczas poniedzialkowej akcji zakladania okazalo sie, ze na przod potrzebuje dluzsze sroby, a ja zamowilem komplet na wszystkie kola takich samych
Mimo tego, ze ET jest prawie identyczne bo:
- 22 - przod
- 20 - tyl
Na przod potrzebuje 1,7cm. dluzsze sroby z racji nie wkleslego rotoru. Jakims cudem to przeoczylem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze musze miec tam sroby najlepiej imbusowe (z racji malej ilosci miejsca na klucz), ktore nie jest tak latwo dostac, a tym bardziej w 45mm. Wystepuja one w 28mm. (takie mam) badz 50mm. przez co bedzie musial je skrocic tokarz. Tak wiec aktualnie czekam na przesylke. Znajomi z wulkanizacji w gotowosci, tokarz tez, i w poniedzialek mamy nadzieje robimy szybka akcje.
Kola juz leza z naciagnietymi wszystkimi 4 oponami, takze zostalo czekac na 10 dluzszych srob na przod. Stare (wlasciwie nowe sroby), ktore nie beda wykorzystane, a juz zostaly dawno temu kupione zostana dla wkleslych rotorow na przod kiedy takie znajde
Dzieki kudlaty Ogolnie znow musze czekac bo podczas poniedzialkowej akcji zakladania okazalo sie, ze na przod potrzebuje dluzsze sroby, a ja zamowilem komplet na wszystkie kola takich samych
Mimo tego, ze ET jest prawie identyczne bo:
- 22 - przod
- 20 - tyl
Na przod potrzebuje 1,7cm. dluzsze sroby z racji nie wkleslego rotoru. Jakims cudem to przeoczylem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze musze miec tam sroby najlepiej imbusowe (z racji malej ilosci miejsca na klucz), ktore nie jest tak latwo dostac, a tym bardziej w 45mm. Wystepuja one w 28mm. (takie mam) badz 50mm. przez co bedzie musial je skrocic tokarz. Tak wiec aktualnie czekam na przesylke. Znajomi z wulkanizacji w gotowosci, tokarz tez, i w poniedzialek mamy nadzieje robimy szybka akcje.
Kola juz leza z naciagnietymi wszystkimi 4 oponami, takze zostalo czekac na 10 dluzszych srob na przod. Stare (wlasciwie nowe sroby), ktore nie beda wykorzystane, a juz zostaly dawno temu kupione zostana dla wkleslych rotorow na przod kiedy takie znajde
"śruby"
dobra nie pękły, czekamy na efekt
dobra nie pękły, czekamy na efekt
- ...Mati...
- Ma gadane
czekamy czekamy i doczekac sie juz nie mozemy:)
" DRIVE SLOW BUT LOW "
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
moja gOlFiNa :
viewtopic.php?f=89&t=346670" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RE
Dajesz dajesz z tą wazelinką na uszczelki
Przeciez tutaj juz wycieralem
Stal nie stal musi sie swiecic, sponsorowane przez blag ogolnie polecam w zime tak robilem i dawalo rade
Ale fajny ten po prawej, nie moge juz na to patrzec
Przeciez tutaj juz wycieralem
Stal nie stal musi sie swiecic, sponsorowane przez blag ogolnie polecam w zime tak robilem i dawalo rade
Ale fajny ten po prawej, nie moge juz na to patrzec
uuu wspólna kąpiel
dobrze jest, ale widzę, że koło to może na przyszły sezon będzie
dobrze jest, ale widzę, że koło to może na przyszły sezon będzie