Maglownica i drązki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Maglownica i drązki
Witam, mam duży problem. Otóż gdy poruszam lekko kierownicą czuje że mam luzy, a gdy zaczynam ruszać mocniej slyszę stukanie. pojechałem do paru mechaników jeden mówi że to wina drążkow a drugi twierdzi ze to maglownica. Faktycznie na drążkach czuje luz ale jak sprawdzic czy to maglownica, podczas jazdy niczego nie odczuwam z tego co mi wiadomo koszt nowej maglownicy zniecheca do jej kupna. mam pytania. ile kosztuje uzywana maglownica bo drazki to nowe trzeba. I jak sprawdzic uzywana maglownice. i czy moge narazie tak jezdzic.bardzo prosze o pomoc
Lubelski Klub VW na http://www.vaglublin.pl" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszamy
majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009

majoVWka 2007,2009,2010,2011.2012
vagnysa 2011
vwmania 2008,2009

Re: Maglownica i drązki
jedź sobie na stację diagostyczną , i Ci sprawdzą czy nie masz wybitych np. końcówekmarcino.lublin pisze:Witam, mam duży problem. Otóż gdy poruszam lekko kierownicą czuje że mam luzy, a gdy zaczynam ruszać mocniej slyszę stukanie. pojechałem do paru mechaników jeden mówi że to wina drążkow a drugi twierdzi ze to maglownica. Faktycznie na drążkach czuje
albo sam sprawdź gdzieś na kanale, podnieś sobie jedną stroną samochodu i rękoma ruszaj mocno kołem a druga osoba lub ty patrz i macaj końcówkę drążka powinno coś wyjść
z maglownicą to już kiszka jak słychać stukanie, jeśli to z niej się wydobywają