Witam,
całość dotyczy Golfa z podpisu.
Jest on w wersji Highline, ale chciałbym zmienić zderzaki z przodu i z tylu na te z GTI.
Czy ktoś z forum robił już coś takiego? Czy będą bez problemu pasowały, czy trzeba jakieś uchwyty przespawać?
Pytanie mam tez co do tylnego zderzaka. Mój jest w wersji 1.4TSI, czyli ma jeden tłumik z podwójną rura po lewej stronie. GTI ma po jednej z obu stron. I teraz pytanie, czy ten szaro-czarny plastik, który jest na spodzie zderzaka i w nim wycięte są otwory na wydech/y, da się przełożyć z mojego zderzaka do tego z GTI. Z tego co oglądałem na zdjęciach na aukcjach, wydaje się to być oddzielna częścią, która jest zamocowana do zderzaka na jakiś zatrzaskach. Wie ktoś coś na ten temat?
Podobna sprawa z grillem od GTI. Czy wejdzie on bez problemu na miejsce starego?
I ostatnia sprawa. Golf stoi na standardowych 16''. Nie ma sportowego/obniżanego zawieszenia. Czy zakładał ktoś do takiego modelu 18'' kola? Chciałbym zostawić na zimę te 16'' a na lato mieć 18''. Ale nie wiem czy konieczne będzie zmienienie zawieszenia (obniżenie). Ma ktoś może zdjęcia jak wygląda Golfiacz na standardowym zawieszeniu na 18''?
Pozdrawiam!
Zderzaki przód i tył + grill + felgi od GTI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- Hankie
- Ma gadane
- Auto: Mała czeska torpeda w kombi
- Silnik: AZQ
http://forums.vwvortex.com/showthread.p ... -MKVI-GolfMa ktoś może zdjęcia jak wygląda Golfiacz na standardowym zawieszeniu na 18''?
Chyba wyższy się robi
mkIII [1Z] - cały ori, z kaseciakiem
Ja mam teraz ten sam problem kupiłem nowego MK VI I zakładam felgi 18 cali 225/40 i zastanawiam się jak to będzie wyglądać.Wcześniej w mk IV miałem sprężyny Eibach - 30mm i było git teraz gwarancja nie puszcza ale jak będzie lipa to będzie posadzony -30mm
A pojęcie profilu opony znane jest koledze?Hankie pisze:Chyba wyższy się robi